THOMAS DI LEVAS KRITIKERROSADE DAVID BOWIE-SHOW "CHANGES" TILL GÖTEBORG

Thomas Di Leva bjuder på en fascinerande konsertresa i tid och rum där vi får uppleva David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva. Showen som har huserat Hamburger Börs i Stockholm har nu byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2020. Fredagen den 7 februari kl 19.30 spelas showen på Lorensbergsteatern i Göteborg, biljetter släpps idag kl 10.00.

Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

– Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Datum:
Lorensbergsteatern, Göteborg
Fredag 7 februari kl 19.30

Biljetter: 
Biljetter släpps kl 10.00 via lifeline.se samt lorensbergsteatern.se, 031-708 62 00

Producent:
Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Monarch Music Programbolaget och Lifeline

Biljettsläpp Nyhet