SAADE x JURESKOG – THE DINNER SHOW

Eric Saade x Johan Jureskog – The Dinner Show
Ett helhetskoncept med mat och popmusik!

Johan och Eric träffades via Erics frekventa besök på restaurang AG. Eric är själv väldigt vin- och matintresserad och därför fastnade de alltid i samtal om just det. Samtidigt var Eric på väg att planera för sitt nya projekt. En egen show!

”Jag som artist älskar helhet! Maten ska vara en lika stor upplevelse som musiken. Jag har själv aldrig gått på en show där maten varit ett fokus. Jag vill förändra det! Just för att jag älskar helhet! Därför ringde jag Johan!” säger Eric Saade.

Eric Saade är en av Sveriges största popartister. Johan Jureskog är en av landets största stjärnkockar. Tillsammans kommer de skapa något helt unikt med ett exklusivt antal platser under två helger i juni i Göteborg.

Datum:
fredag 4 juni – Trädgår´n, Göteborg
lördag 5 juni – Trädgår´n, Göteborg
fredag 11 juni – Trädgår´n, Göteborg
lördag 12 juni – Trädgår´n, Göteborg

Biljetter:
Biljetter till “Saade x Jureskog – The Dinner Show” släpps via www.tradgarn.se/saadexjureskog och Tickster idag torsdagen den 25 mars kl 11.00.

Restaurang Trädgår´n:
”Vi släpper biljetter med förhoppning om att vi ska kunna genomföra detta tillsammans för våra gäster. Vi följer noga restriktionerna och anpassar utifrån dessa. Trädgår´n har anpassat sittningen med avstånd mellan borden, bordsservering, handsprit, utspridda ankomsttider etc. Varmt välkomna!”

Nyhet