”QUEEN OF F*CKING EVERYTHING” KOMMER TILL GÖTEBORG

26 september 2019 flyttar Jonas Gardells sista stora show ”Queen of f*cking everything” in på Lorensbergsteatern i Göteborg där den kommer att spelas under hösten. Föreställningen planeras bli ett hejdundrande spektakel. På scen kommer Jonas Gardell ha nio musiker ledda av Martin Jonsson (Blacknuss), fem dansare, sångerskorna Jessica Heribertsson, Joanna Perera och Johanna J:son Lindh och låtskrivaren, sångaren och musikern Ulrik Munther. Därtill har Jonas Gardell bett en av Sveriges främsta konstnärer Martin Jacobson att handmåla (!) föreställningens gigantiska kulisser. Biljetterna till ”The Queen of f*cking everything” på Lorensbergsteatern släpps idag kl 12.00.

“Queen of f*cking everything” är en sån där ”once in a lifetime”-show, säger Jonas Gardell. Den är för stor att ta på turné – när ni ser kulisserna kommer ni fatta – men till Göteborg kommer vi i alla fall!

I en tid då hatet breder ut sig, demokratin hotas, USA:s president är en livsfarlig pajas, och Rysslands president är en maktfullkomlig despot, klimatförändringarna får skogarna att brinna och ett parti med rötter i nazismen vuxit till ett av Sveriges största återvänder Jonas Gardell till scenen med en föreställning som vill ingjuta livsglädje, mod och motstånd.

Göteborg har i alla år varit min andra hemstad, jag har lika ofta haft urpremiär här som i Stockholm, och det var här jag ”kom ut” som artist 1986, det var här jag debuterade som dramatiker och det var här jag för första gången stod på en stor scen, fortsätter Jonas Gardell. Det är fanken på tiden att jag blir vald till ”Årets göteborgare”!

Kom till Lorensbergsteatern, det är dags att va lycklig!
Eller som Jonas Gardell säger: Varför begränsa sig? Var the Queen of f*cking everything!

Biljetter till Lorensbergsteatern släpps idag kl 12.00 på lifeline.se/biljetter,
www.jonasgardellshow.se samt Lorensbergsteaterns biljettkassa 031-708 62 00

Biljettsläpp