PERNILLA WAHLGREN HAR HYBRIS I OSLO

Hon kom. Hon sågs. Hon sponsrades.
Pernilla Wahlgren har Hybris, har blivit för stor för Sverige!
Föreställningen har redan passerat 40.000 sålda biljetter innan premiär. Nu står det klart att den nya showen Pernilla Wahlgren har Hybris kommer att lämna landet för en föreställning i Norge. Den 1 april 2020 intar Pernilla Wahlgren tillsammans med ensemblen teatern Chat Noir i Oslo.

Efter att flera av vårens och höstens föreställningar sålt ut, har även flertalet extra föreställningar adderats till spelplanen i Sverige och Uppsala, Umeå, Gävle och Halmstad kommer att få ytterligare ett besök av showen.

Efter att ha firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 135 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer en helt ny show, med premiär på Lilla Cirkus, Stockholm 23 januari 2020.

Så åter igen efter den prisbelönta och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo. Regisserad av Edward af Sillén.

News Nyhet