X
top

OM LIFELINE

OM LIFELINE

Lifeline är ett bolag som grundades i början av 1997, då med fokus på management-  och studioverksamhet. 2009 var året då vi bestämde oss för att förändra Sveriges livescener med fokus på nytänkande, kreativa och personliga shower. Med mycket hjärta, lång erfarenhet i branschen och medarbetare som alltid ger det lilla extra, har Lifeline skapat en plats där såväl skådespelare, komiker, poddstjärnor och några av Sveriges mest älskade artister kan skapa morgondagens upplevelser på Sveriges livescener.

Varje projekt och klient är unik för oss. Tillsammans med våra engagerade medarbetare brinner vi för magin i den upplevelse vi bygger från första mötet till färdig föreställning. 

Vi har genom flera årtionden med passion skapat det vi idag kallar Lifeline. Som ägare drivs vi av ett personligt engagemang till våra projekt, klienter och till nya innovativa föreställningar. Vi är här för att måla med nya penslar på en himmel fylld.

Lifeline - Michael Henriksson & Lasse Karlsson
Lifeline - Michael Henriksson & Lasse Karlsson
Lifeline - Michael Henriksson & Lasse Karlsson

Vår vision

Vår vision är att Lifeline ska vara en av Sveriges ledande produktionsbolag inom konsert- och teaterområdet. Vår framgång baseras på vår förmåga att sätta ihop rätt team för bemanning av våra olika produktioner, men också att ge våra klienter full service och kunskap för att leverera de bästa produktionerna. Vi tror på starka upplevelser och att professionellt genomförda produktioner attraherar såväl nya artister som nya konsumenter och målgrupper. Genom detta sätt att arbeta ska vi stärka artistens varumärke inom området upplevelse.

Med ovanstånde arbetssätt skapar vi fortsatt framgång för bolaget och konkurrensfördelar på marknaden, vilka stärker oss inom områdena casting, finansiering och marknad/biljettförsäljning.

Affärsidé

Vår affärsidé är att på den Skandinaviska marknaden skapa starka scenproduktioner inom musik, teater, komik och event. Genom en nära förtrolig relation med våra artister och samarbetspartners, skapar vi starka och uppskattade publikupplevelser.
0Antal produktioner
0Sålda biljetter
0Spelade föreställningar
0Spelade minuter

Lifeline Entertainment & Management.