KORT, GLAD & TACKSAM AVSLUTAS MED STOR FINAL PÅ MALMÖ ARENA

När Pernilla Wahlgren samlade ihop sina bästa vänner Kim Sulocki, Ola Forssmed, Hanna Hedlund och Måns Nathanaelson i en stor humorföreställning för att fira 40 år på scen och 50 år på jorden, lät sig inte publiksuccén vänta. Efter att föreställningen blivit hyllad av recensenter och älskad av publik, har den gått för utsålda hus sedan urpremiär. Nu har man beslutat att våren 2019 års förlängning kommer att avslutas i staden där Pernilla fick stora genombrott i Melodifestivalen 1985 med Piccadilly Cirkus.

Känns extra kul att avsluta föreställningen i Malmö då allting med Piccadilly Circus en gång började just där, säger Pernilla Wahlgren, lite som att cirkeln sluts.

2018 har varit ett otroligt år för Pernilla Wahlgren, efter att hon inte bara vunnit två Kristaller i egna realityserien Wahlgrens Värld (Årets program och Årets Tv-personlighet), över 90 000 personer har sett föreställningen som också blev framröstad till Årets scenshow på ”Barncancergalan – det svenska humorpriset”.

Redan nu är alla föreställningar som spelas hösten 2018 slutsålda, men fler städer har adderats på vårturnén där finalen nu sker på Malmö Arena 28 april klockan 17:00.

Biljettsläpp Nyhet