X
top

KONTAKT

E-post

Allmänna frågor: info@lifeline.se
Fakturafrågor: invoice@lifeline.se

Kontoret

+46 (0)8 670 79 70

Adress

Besök: Linnégatan 89 C, 115 23 Stockholm
Post: Box 242 20, 104 51 Stockholm

KARRIÄR

Vill du jobba på ett av Sveriges ledande produktionsbolag inom upplevelser och förändra Sveriges livescener? Här finns verkligen möjligheten att vara en stark lagspelare och jobba med fantastiska projekt och kollegor där varje dag inte är den andra lik! Vi är alltid på jakt efter nya spännande talanger att arbeta med. Kolla in vår karriärsida! 

Produktionsverksamhet; biljettförsäljning och marknadsföring

Vi söker dig som utbildar dig inom kommunikation, marknadsföring  eller liknande för praktik på vår biljett- och marknadsavdelning. Du kommer att vara delaktig i planering och koordinering av marknadsföringsaktiviteter för alla våra produktioner. Du hjälper till med att göra research, planera och implementera marknadsaktiviteter samt skapa målgruppsanpassad kommunikation.

Som person är du driven, analytisk och har ett stort intresse för marknadsföring och analys. Vi ser gärna att din praktik är minst 10 veckor där praktiken ingår i utbildningens kursplan.

Ort: Stockholm
Start: Höst 2021 alt. Vår 2022 
Ansökan och frågor: info@lifeline.se, märk med “produktionsverksamhet” och önskad startperiod

Artistverksamhet; försäljning och projektledning

Vi tar emot praktikanter vid behov men det måste vara minst 3-6 månader för att det ska vara möjligt. Berätta gärna lite om dig själv och varför du vill vara hos oss i ett bifogat brev. Inkludera CV och gärna intyg om du har erfarenhet inom området.

De vi tar emot går en eftergymnasial utbildning, där praktiken ingår i utbildningens kursplan. Vi prioriterar de som går en utbildning som passar vårt rekryteringsbehov.

Ort: Stockholm
Start: Höst 2021 alt. Vår 2022
Ansökan och frågor: info@lifeline.se, märk med “artistverksamhet”  

Lifeline Entertainment & Management.