X
top

KONTAKT

E-post

Allmänna frågor: info@lifeline.se
Fakturafrågor: invoice@lifeline.se

Kontoret

+46 (0)8 670 79 70

Adress

Besök: Linnégatan 89 C, 115 23 Stockholm
Post: Box 242 20, 104 51 Stockholm

Kontakta respektive person genom att skicka e-post till: förnamn.efternamn@lifeline.se

KONTAKT

KARRIÄR

LIFELINE SÖKER EKONOMIASSISTENT

Lifeline söker nu en ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning

Om rollen
Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av leverantörs- och kundreskontra, fakturahantering, betalningar, posthantering, avstämningar och löpande bokföring. Du kommer också att vara behjälplig att hantera kundsamtal gällande krav- och påminnelser, svara upp och skriva ut fakturor som inkommer till Invoice-inkorgen. Det är du som håller ordning och reda på all den löpande ekonomiska administrationen i samarbete med ekonomiansvarig.

  • Leverantörs- & kundreskontra
  • Fakturahantering
  • Betalningar
  • Löpande redovisning
  • Matchning och avstämning
  • Förberedelse inför månads-, kvarts- och årsbokslut
  • Vidare deltar du aktiv i bokslutsarbetet tillsammans med ekonomiansvarig och VD
  • Övrig administration, t ex inköp till kontoret,
  • Kvittoredovisningar
  • Hantering av handkassor

Din profil
Du har en ekonomisk utbildning från högskola (kravgymnasienivå) eller erfarenhet som motsvarar detta. Du har systemvana med goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel, samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. I dagsläget jobbar vi i programmet Visma Compact. Tidigare erfarenheter av Visma Compact eller Visma administration 500 är meriterande.

Som person är du noggrann och engagerad i ditt arbete med en positiv och utåtriktad attityd. För att trivas i rollen har du lätt för att prioritera samt att du är prestigelös, vilket gör att du gärna hjälper till där det behövs. Vi ser även att du är noggrann och ansvarsfull, samt har en vilja att kontinuerligt utveckla din kompetens för att motsvara nuvarande och framtida krav på befattningen.

Vill du jobba på ett av Sveriges ledande produktionsbolag inom upplevelser? Då har du chansen nu. Här finns verkligen möjligheten att vara en stark lagspelare och jobba med fantastiska projekt och kollegor där varje dag inte är den andra lik! 

Detta är en tillsvidare anställning på heltid och tjänsten är baserad i ljusa, fina lokaler i Garnisonen, Östermalm. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö med ett arbetsklimat som är högt i tak.

Detaljer:
– Start: Omgående
– Position: Heltid, tillsvidare. Provanställning 6 månader tillämpas.
– Plats: Lifelines kontor ligger vid Garnisonen, Östermalm – Linnégatan 89C
Vi tar emot ansökningarna löpande och kallar de vi finner intressanta till intervju. Maila din ansökan med CV och personligt brev till sussanna.appelberg@lifeline.se och märk med #ekonomiassistent. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Débora Ståhl, Ekonomiansvarig, debora.stahl@lifeline.se

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast.

—–

Vill du jobba på ett av Sveriges ledande produktionsbolag inom upplevelser och förändra Sveriges livescener? Här finns verkligen möjligheten att vara en stark lagspelare och jobba med fantastiska projekt och kollegor där varje dag inte är den andra lik! Vi är alltid på jakt efter nya spännande talanger att arbeta med. Skicka en spontanansökan till info@lifeline.se.

Produktionsverksamhet; biljettförsäljning och marknadsföring

Vi söker dig som utbildar dig inom kommunikation, marknadsföring  eller liknande för praktik på vår biljett- och marknadsavdelning. Du kommer att vara delaktig i planering och koordinering av marknadsföringsaktiviteter för alla våra produktioner. Du hjälper till med att göra research, planera och implementera marknadsaktiviteter samt skapa målgruppsanpassad kommunikation.

Som person är du driven, analytisk och har ett stort intresse för marknadsföring och analys. Vi ser gärna att din praktik är minst 10 veckor där praktiken ingår i utbildningens kursplan.

Ort: Stockholm
Start: Vår 2020 alt. Höst 2020 
Ansökan och frågor: info@lifeline.se, märk med “produktionsverksamhet” och önskad startperiod

Artistverksamhet; försäljning och projektledning

Vi tar emot praktikanter vid behov men det måste vara minst 3-6 månader för att det ska vara möjligt. Berätta gärna lite om dig själv och varför du vill vara hos oss i ett bifogat brev. Inkludera CV och gärna intyg om du har erfarenhet inom området.

De vi tar emot går en eftergymnasial utbildning, där praktiken ingår i utbildningens kursplan. Vi prioriterar de som går en utbildning som passar vårt rekryteringsbehov.

Ort: Stockholm
Start: Vår 2020 alt. Höst 2020 
Ansökan och frågor: info@lifeline.se, märk med “artistverksamhet”  

Lifeline Entertainment & Management.