JONAS GARDELL GER YTTERLIGARE 32 FÖRESTÄLLNINGAR I GÖTEBORG

24 januari var det premiär för Jonas Gardells sista stora show QUEEN OF F*CKING EVERYTHING på Cirkus i Stockholm. Den gigantiska föreställningen fick fantastiskt fina omdömen av recensenterna – Svenska Dagbladet skrev att Gardell skapade “ett eget komiskt universum” och Expressen att han injicerade “våra hjärtan med livsglädje”. Dagens Nyheter konstaterade att Gardell med sin blotta närvaro och publikkontakt kunde gestalta alla människors behov av kärlek och bekräftelse och Eskilstuna Kuriren menade att det var “Storslaget, roligt, gripande, tänkvärt och vackert”. Det är sedan tidigare klart att Jonas Gardell tar sin hyllade megashow till Göteborg, men nu meddelar producenten Lifeline att spelsäsongen på Lorensbergsteatern förlängs med ytterligare 32 (!) föreställningar. Biljetterna släpps idag kl 10.00.

– Queen of fucking everything är en enda lycklig och ganska barnslig dröm att få göra. Det är så underbart att varje kväll när man spelar få se hur faktiskt… hänförd publiken är. Jag hittar inget annat ord. Hänförd. Och jag vill så gärna att så många som möjligt ska få chans att komma och se denna sista stora show, och därför är det så roligt att vi nu släpper upp fler föreställningar i Göteborg, säger Jonas Gardell.

I en tid då hatet breder ut sig, demokratin hotas, USA:s president är en livsfarlig pajas, och Rysslands president är en maktfullkomlig despot, klimatförändringarna får skogarna att brinna och ett parti med rötter i nazismen vuxit till ett av Sveriges största återvänder Jonas Gardell till scenen med en föreställning som vill ingjuta livsglädje, mod och motstånd.

Biljetter
www.jonasgardellshow.se
www.lorensbergsteatern.se, Biljettkassa 031-708 62 00

Biljettsläpp Nyhet