VÄRLDENS HISTORIA MED ÖZZ & MÅNS

”Världens Historia” har blivit världens skrattsuccé och det med ett så allvarligt tema som klimathotet och människans historia. Den 23 oktober är det äntligen dags för nypremiär av ”Världens Historia – den osminkade sanningen” med komikerduon Özz Nûjen och Måns Möller och idag släpps biljetter till extra föreställningar i vår.  

”Responsen på ”Världens Historia” har varit överväldigande och jag tror aldrig jag upplevt att en föreställning har legat så i tiden som denna. Mänskligheten är på väg mot sin egen undergång på en klimatkompenserad el-scooter i tron om att man gjort tillräckligt”, säger Måns Möller. ”Vi har helt enkelt skruvat upp allt ett snäpp för att få folk att vakna till”.

”Världens Historia – den osminkade sanningen” har hyllats unisont av recensenter och publik och höstens föreställningar säljer i rasande takt – premiärveckan är slutsåld och nu står det klart att det adderas fler föreställningar till vårens redan späckade schema.

Får man skämta om allt?

”Populister, klimatförnekare och politiker vill inte lära sig av historiens alla misstag men klimathotet är på riktigt och alldeles för viktigt för att inte skoja om. Därför tänkte vi att då får vi göra en standupshow, ”Världens Historia”, där vi med fakta och skratt får folk att både garva och förstå allvaret. Och då krävs det minst två humorister!” säger Özz Nûjen.

Världens Historia – den osminkade sanningen spelas hösten 2019 och våren 2020.

Extra datum våren 2020:
15 feb – Göteborg, Draken
16 feb – Uppsala, Uppsala Stadsteater
20 feb – Stockholm, Rival
21 feb – Stockholm, Rival
22 feb – Stockholm, Rival
11 mar – Gävle, Gävle konserthus
14 mar – Malmö, Slagthuset MMX
15 mar – Helsingborg, Helsingborgs konserthus
20 mar – Södertälje, Estrad

Biljettsläpp Nyhet