Jan

16

Martin Stenmarck laddar för nypremiär av kritikerrosade föreställningen ”Syskonkärlek – räkna med bråk” på turné !

Se trailer klicka här!

Martin Stenmarck debuterade på teaterscenen i höstas med den självbiografiska föreställningen ”Syskonkärlek – räkna med bråk” som fick ett varmt mottagande av såväl publik som kritiker och turnén sålde snabbt slut. Nu laddar Martin om för nypremiär och en riksomfattande turné under våren med premiär i Västerås lördag den 3 februari.

”Tolv syskon. Fyra pappor. En gränslös mamma. Ingen självklarhet att man lyckas göra lättsam underhållning av uppväxten i en sådan familjekonstellation. Men Martin Stenmarck gör det, så att det både roar och berör”.
++++ Aftonbladet

Martin Stenmarck har flera år som artist bakom sig och många av hans texter är skrivna utifrån egna erfarenheter. Och är man uppväxt med elva syskon och en mamma lika oberäknelig som en virvelvind finns det mycket att berätta. Tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist, som även står för regi, har Martin skrivit manus till sin första föreställning ”Syskonkärlek – räkna med bråk”.

För första gången öppnar Martin upp och berättar om sin speciella barndom. Det blir en föreställning där musik varvas med anekdoter och gestaltningar fyllda med känslor som smärta, längtan och glädje kring sin stora familj. Med en mamma som var en riktig hjältinna men också slav under sina impulser berättar Martin öppenhjärtigt om hur det är att växa upp som ”Familjen Annorlunda” med ständigt nya adresser, ständigt nya pappor och ständigt nya syskonbarn. Det här är berättelsen om hur det är att åka släde efter en skenande häst…

Syskonkärlek på turné kan ses på följande platser:
3/2 Västerås – Västerås Konserthus
11/2 Vara – Konserthuset
16/2 Östersund – Storsjöteatern
17/2 Umeå – Idun teatern
23/2 Lund – Lunds Stadsteater
24/2 Kalmar – Kalmarsalen
18/3 Uppsala – Konsert & Kongress
23/4 Stockholm – Maximteatern
24/4 Stockholm – Maximteatern
6/4 Göteborg – Draken
7/4 Linköping – Konsert & Kongress
13/4 Örebro – Örebro Konserthus
14/4 Ronneby – Ronnebybrunn

Biljetter via: www.martinstenmarck.com ”Syskonkärlek – räkna med bråk” produceras av Lifeline Entertainment och The Brothers.

Önskar du kontakt med Martin eller recensionsbiljetter, hör av dig till oss på PR & Beyond:
Helene.wigren@prbeyond.se eller Anna.vfg@prbeyond.se

Jan

12

Premiär för Bo Kaspers Orkesters hyllade show ”Allt ljus på oss” i Stockholm

Snart är det premiär för Bo Kaspers Orkesters kritikerrosade krogshow ”Allt ljus på oss” på Cirkus i Stockholm. Sveriges kanske mest populära liveband tog i höstas steget till krogshow och möttes unisont av hyllningar i media efter premiären på Rondo i Göteborg. Den 24 januari är det dags för den efterlängtade nypremiären i Stockholm.

Bo Kaspers Orkesters show ”Allt ljus på oss” fick ett varmt mottagande av publiken i Göteborg och showen blev även kritikerrosad i media med lovord som ”de behöver inte skämmas för att kalla sig världens bästa band” (DN), ”en orkester har hittat hem” (Expressen) ”nära, inbjudande och innerligt” (Aftonbladet) och ”årets konsertupplevelse” (Borås Tidning).

I över 25 års tid har det Grammis-belönade bandet skapat ett starkt band till sin publik som följt med dem genom åren. I ”Allt ljus på oss” tar Bo Kaspers Orkester med publiken på en resa i sånger och texter, genom deras bästa stunder som band. Det blir en storslagen show och samtidigt en intim kväll med personliga berättelser, känslosamma arrangemang, genomarbetad scenografi och en närhet till publiken.

Bo Kaspers Orkesters ”Allt ljus på oss” görs tillsammans med regissören Hans Marklund (”Jill”, ”50 år i lyxförpackning”, ”Uggla Rheborg Ulveson”) och manusförfattaren Anders Lundin (”R.E.A.”, ”Allt för Sverige”).

Showen ges för första gången på Cirkus i Stockholm med premiär den 24 januari. ”Allt ljus på oss” spelas sedan på Cirkus till och med den 10 mars.
Speldatum, pressbilder och mer information om ”Allt ljus på oss” finns på: bokaspersorkestershow.se

Pressröster om ”Allt ljus på oss”
”Taket lyfter”
/Dagens Nyheter, betyg 4 av 5

”hela krogkonceptet sitter som en diskokeps. Det är tajt och snyggt, professionellt och genomtänkt”
/Göteborgs-Posten, 4 av 5

”nära, inbjudande och innerligt”
/Aftonbladet, 4 av 5

”Jag har sett dem på rockklubbar, konserthus och festivalscener. Men aldrig så trygga i sig själva och sin musik som här. En orkester har hittat hem.”
/Expressen, 4 av 5

”Det här är lysande. Musiken. Framförandet. Svänget. Bredden. Djupet. Dekoren. Bo Kaspers krogshow på Rondo är något av årets konsertupplevelse för egen del.”
/Borås Tidning

På scen
Bo Kaspers Orkester
Bo Sundström (sång, gitarr)
Michael Malmgren (bas)
Fredrik Dahl (trummor)
Mats Schubert (klaviatur)

Extramusiker
Pablo Cepeda (slagverk)
John-Erik Bentlöv (trumpet)
Björn Jansson (saxofon)
Robert Östlund (gitarr)

Biljetter
Finns att boka via bokaspersorkestershow.se, lifeline.se samt ticketmaster.se

Om Bo Kaspers Orkester
Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges mest uppskattade liveband som genom åren skapat ett gott förhållande till en bred publik i de nordiska länderna. De har sålt över en miljon skivor och deras låtar har sammanlagt långt över 100 miljoner lyssningar på Spotify.

I 25 års tid har det Grammis-belönade bandet blandat pop, soul, jazz och visor till en helt egen genre. Bo Kaspers Orkester ligger bakom klassiska låtar som ”Hon är så söt”, ”Undantag”, ”Håll ut”, ”Vi kommer aldrig att dö” och ”I samma bil”. Deras musik och låttexter om uppbrott, förälskelse och vardagens svårmod har gjort avtryck över generationer och bandet har följts av trogna fans från och med genombrottet med debutskivan ”Söndag i sängen” 1993. Sedan dess har Bo Kaspers Orkester gjort ytterligare tio album och fyra samlingar.

2013 medverkade sångaren Bo Sundström i ”Så mycket bättre” och 2015 släpptes Bo Kaspers Orkesters senaste album ”Redo att gå sönder”. I december 2016 gav Bo Kaspers Orkester julkonserter på Skandiascenen i Stockholm och på Slagthuset i Malmö.

Producent
Lifeline Management
www.lifeline.se

Kontakt
Press
Natalie Pettersson, ILES PR
0768- 67 10 60
natalie@iles.se”

Dec

20

Tillfälligt Utbrott – Ny scenföreställning med Stefan Sauk!

Äntligen är Stefan Sauk och hans tiofaldiga enmansensemble av mångfacetterade karaktärer tillbaka på scenen i nyskrivna föreställningen ”Tillfälligt Utbrott”!

Föreställningen tar avstamp i ”Tillfälligt Avbrott” som var ett omåttligt populärt och samhällskritiskt inslag i humor- och satirprogrammet Lorry i början av 1990-talet. ”Det är mycket nu…” och ”Jag är skeptisk” blev bevingade uttryck som gjorde Sauk älskad av hela svenska folket. Inslaget var en spegel mot samtiden som på ett humoristiskt och nyskapande sätt påvisade dåtidens orättvisor och politiska snedvindar. Något som är lika nödvändigt och aktuellt idag som då. Kanske ännu mer. Föreställningen tar vid där den förra -SAUK – Fortfarande Skeptisk (and some fcuking music) slutade och lägger in en högre växel. Vi får stifta bekantskap med såväl välkända karaktärer som helt nya. Sauk gör satir på ett unikt sätt som kommer att få makthavare att skälva och locka publiken till skratt (som eventuellt fastnar i halsen!). Missa inte en av vår tids största skådespelarvirtuoser i denna satirbomb till föreställning!

Sauk har gjort otaliga roller inom film och TV de senaste 30 åren samt är en av Sveriges mest populära ljudboksinläsare. 2014-2016 spelades föreställningen SAUK – Fortfarande Skeptisk (and some fcuking music) för fulla hus landet runt.

Premiär:
Maximteatern, onsdag 7 november 2018, kl 19.30.

Turnéplan:
Stockholm, Maximteatern 7/11-2018 kl 19:30
Gävle, Gävle Teater 9/11-2018 kl 19:30
Bollnäs, Bollnäs Kulturhus 10/11-2018 kl 19:30
Norrköping, Flygeln 17/11-2018 kl 19:30
Göteborg, Lisebergsteatern 22/11-2018 kl 19:30 (släpps torsdag 21/12 kl 10:00)
Karlstad, Scalateatern 23/11-2018 kl 19:30
Kungsbacka, Kungsbacka Teater 24/11-2018 kl 18:00
Skövde, Skövde Teater 30/11-2018 kl 19:30
Lund, Lunds Stadsteater 1/12-2018 kl 19:30
Malmö, Palladium 14/12-2018 kl 19:30
Ystad, Ystad Teater 15/12-2018 kl 19:30

För mer information och biljetter: www.lifeline.se och www.tillfalligtutbrott.se

Producent:
Lasse Karlsson, Lifeline
lasse.karlsson@lifeline.se

Michael Henriksson, Lifeline
michael.henriksson@lifeline.se

Presskontakt:
Signe Ericson, Lifeline
signe.ericson@lifeline.se

Dec

20

Bo Sundström på turné!

Jazz låter bäst på svenska. Eller i alla fall utomordentligt bra. Bo Sundström, frontmannen i Bo Kaspers Orkester, har i 25 års tid skrivit svenska texter till bandets jazzdoftande musik. Nu har han spelat in en skiva där han gör egna svenska tolkningar på några utvalda sånger ur den amerikanska jazzrepertoaren. Skivan som fått namnet ”Mitt dumma jag” är inspelad på klassiska Atlantstudion i Stockholm och släpps den 25:e januari 2018 . 

Bo Kaspers Orkester har med åren vunnit en trogen publik i Skandinavien som lärt sig uppskatta Bo Sundströms finurliga svenska texter om de vardagliga tingens tillvaro. Sundström tar med denna samling sånger upp den penna Bebbe Wolgers, Olle Adolphsson och Hasse & Tage lämnat efter sig. 
Det är nostalgi och nutid. Ett hommage till ett tidigt 60-tal då den coola jazzmusiken stod i zenit. Och då svensk jazz var som allra mest älskad och en självklar del av det svenska musikutbudet. 
 
Medverkande är:
Jonne Bentlöv – trumpet, Björn Jansson – sax och Robert Östlund – gitarr, som länge spelat med i Bo Kaspers. Medverkar gör också Daniel Fredriksson- trummor, Ulf ”Morfar” Engström – kontrabas, samt Vladan Wirant på piano. 
 
Bo Sundström och hans vänner åker i april-maj 2018 på en mindre turné:
Stockholm, Rival 18/4-2018 kl 19:30
Ystad, Ystad Teater 20/4-2018 kl 19:30
Lund, Stjärnteatern 21/4-2018 kl 20:00
Uppsala, Katalin 4/5-2018 kl 20:00
Göteborg, Lisebergsteatern 5/5-2018 kl 19:30 (släpps torsdag 21/12 kl 10:00)
Karlstad, Scalateatern 6/5-2018 kl 19:30
Helsingborg, The Tivoli 11/5-2018 kl 19:30
Västerås, Västerås Konserthus 12/5-2018 kl 19:30

För mer information och biljetter: www.lifeline.se

Producent:
Lasse Karlsson, Lifeline
lasse.karlsson@lifeline.se

Michael Henriksson, Lifeline
michael.henriksson@lifeline.se

Presskontakt:
Signe Ericson, Lifeline
signe.ericson@lifeline.se

Dec

13

 ”Babsan show – Ett liv i rosa” fortsätter att sprida glitter o glamour nästa år! 

Under hösten har Babsan turnerat land och rike med sin första helt egna show ”Babsan – Ett liv i rosa”. Publiken har med stor glädje fått ta del av glitter och glamour och nu är det klart att ännu fler runtom i landet får möjlighet att sätta glitterkant på tillvaron under våren 2018. 

Dagens Nyheter: Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson är satan så bra i de riktiga shownumren.

Tidningen Kulturen: Ett liv i rosa är en strålande bra show, Lars-Åke OCH Babsan är båda två fenomenala!

UNT: ”Babsan – Ett liv i rosa” är en påkostad föreställning i det mindre formatet som fungerar alldeles utmärkt på konserthusets stora scen.

Gefle Dagblad: Babsan vill underhålla i första hand och är väldans bra på det – den saker är klar. 4 av 5.

Arbetarbladet: Få artister är mer älskvärda än Babsan. Babsans kärlek till publiken känns oförfalskad och publikens kärlek till henne känns villkorslös. När Babsan i slutet av showen tar av sig peruken går kvällen från förträfflig till mästerlig. Publiken ställer sig upp. 

Babsan – det rosa yrvädret. En glittrig, glad och galen multitalang som kan titulera sig allt ifrån tävlingsdansare, kostymdesigner, operettstjärna, musikalskådis och kolumnist. Babsan har underhållit i decennier med tv-program, showat i ”After Dark” tillsammans med Christer Lindarw och nu senast turnerat landet runt med dansshowen ”En dans på rosor”. 

”BABSAN SHOW – Ett liv i rosa” är Babsan första helt egna show och det bjuds precis som det låter på glitter, gala och skratt. Publiken får ta del av stora shownummer med dansare, roliga sketcher samt monologer där vi på ett humoristiskt sätt får följa resan genom Babsans liv. Uppväxten i Skutskär, de första stapplande stegen på Folkparks-scenerna via militärtjänsten, vidare mot storstaden med allt vad det innebar – striptörshower, dragshower, operetter, musikaler, Melodifestivaler och mer därtill. 

”Hösten har varit superkul med ett roligt och varmt mottagande från publiken. Ska bli så roligt att köra på med showen till våren så många fler får chansen se och uppleva den rosa galashowen.” hälsar Babsan. 

Här kan ”Babsan – Ett liv i rosa” ses under våren:
Fre 9 mars – Rival Stockholm kl. 19:30
Fre 23 mars – Gävle Konserthus kl. 19:30
Lör 7 april – Cabaret Helsingborg kl. 21:00
Lör 14 april – Cabaret Helsingborg kl. 21:00
Lör 28 april – Ronneby Brunn kl. 21:00 

Läs mer och boka din biljett på: www.ettlivirosa.se

 För mer information och kontakt med Babsan hör av er till Helene Wigren PR & Beyond: helene.wigren@prbeyond.se eller 070-7527605 

Dec

13

Humorföreställningen Kort, Glad & Tacksam släpper fler dagar och städer hösten 2018!

Pernilla Wahlgrens firande av sina 50 år på jorden och 40 år på scenen har nu utökats till ett årslångt firande med föreställningar genom hösten 2018. Redan nu har man sålt slut föreställningen i både Karlstad och Örebro och med detta släppt extra föreställningar.

Hon har underhållit Sverige och svenskarna i fyra decennier med ett otal medverkan i Melodifestivalen, populära blogg och podcast, storslagna musikaler, TV program och barnteatrar, för att inte glömma hennes sex studioalbum. På senare tid har Pernilla genom egna dokusåpan Wahlgrens Värld fått närmare en halv miljon människor att bänka sig varje torsdag för att vara med om nya galna upptåg i familjen Wahlgren. Nu summerar Pernilla sitt liv och sin karriär i en humorshow. ”Bättre sent än aldrig” – säger Pernilla själv.

Tillsammans med regissören Rikard Bergqvist och en drömensemble bestående av Kim Sulocki, Ola Forssmed, Hanna Hedlund & Måns Nathanaelson har föreställningen Kort, Glad & Tacksam premiär på Rival i Stockholm torsdagen den 1 februari 2018, kl. 19:30.

Spelplan:
1 feb Stockholm, Rival 19:30
2 feb Stockholm, Rival 19:30
3 feb Stockholm, Rival 16:00, 19:30
9 feb Stockholm, Rival 19:30
10 feb Stockholm, Rival 16:00, 19:30
11 feb Stockholm, Rival 19:30
16 feb Stockholm, Rival 19:30
17 feb Stockholm, Rival 16:00, 19:30
18 feb Stockholm, Rival 19:30
24 feb Halmstad, Teater 19:30
25 feb Norrköping, Flygeln 19:30
2 mars Karlskrona, Konserthus 19.30
3 mars Kalmar, Kalmarsalen 19.30
4 mars Växjö, Konserthus 19:30
11 mars Uppsala, Konsert & Kongress 19:30
16 mars Örebro, Konserthus 19:30 SLUTSÅLD
17 mars Karlstad, Scalateatern 16.00
17 mars Karlstad, Scalateatern 19.30 SLUTSÅLD
23 mars Stockholm, Rival 19:30
24 mars Stockholm, Rival 16:00, 19:30
25 mars Stockholm, Rival 19:30
7 april Göteborg, Draken kl 19.30
8 april Göteborg, Draken kl 17.00

13 oktober Borås, Åhaga 19:30
27 oktober Linköping, Konsert & Kongress kl 19:30
28 oktober Västerås, Västerås Konserthus 17.00
16 november Jönköping, Jönköpings Konserthus 19:30
17 november Örebro, Örebro Konserthus 19:30 [Extraföreställning]
23 november Gävle, Gävle Konserthus 19:30
24 november Sundsvall, Tonhallen 19.30
25 november Umeå, Idunteatern 17:00
1 december Malmö, Malmö Live 19.30
2 december Helsingborg, Helsingborgs Konserthus 17:00
8 december Lund, Lunds Stadsteater 19:30
15 december Vara, Vara Konserthus 16.00
16 december Eskilstuna, Lokomotivet 17.00

För biljetter och vidare information läs på Pernilla Wahlgrens hemsida pernillawahlgren.se eller www.kortgladochtacksam.se

Skådespelare: Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Ola Forssmed och Kim Sulocki
Regissör: Rikard Bergqvist
Regiassistent och koreograf: Per-Magnus ”P-M” Andersson
Manusförfattare: Manusfamiljen och ensemblen
Musikaliskt ansvarig: Mathias Venge
Scenograf: Tomas Sjöstedt
Rekvisitör: Ditte Edin
Videoteknik: Vello Hermann
Maskör: Jessica Wahlgren
Kostymör: Johan Björck
Ljusdesign: Per Hörding
Ljudtekniker: Anders Åberg
Ljusoperatör: Nikolaj Brink
PR: Magnus Stråberg
Producent: Michael Henriksson och Lasse Karlsson
Projektledare: Sara Huss Kleimar och Niclas Haggren

Dec

08

Ny show med Brynolf & Ljung!

Efter utsåld turné med föreställningen ”Hokus Pokus Motherf*ckers!” återkommer Brynolf & Ljung med ”Cirkeln”. En helt ny föreställning, med premiär på Cirkus hösten 2018 och turné runt om i Sverige.

Under tre säsonger av det populära programmet ”Brynolf & Ljung – Street Magic” på TV4 har Peter och Jonas lurat svenska kändisar. Nu är det din tur! I Cirkeln får publiken möjlighet att uppleva street magic, live från scen. Med hjälp av fingerfärdighet, psykologi och suggestion suddas gränsen ut för vad som är möjligt, och vad som egentligen borde vara omöjligt.

Den röda tråden i Cirkeln är osannolika sammanträffanden. Alla har någon gång varit med om händelser där man känner – det här kan inte vara en slump.

Nu sluter Brynolf & Ljung cirkeln.

Turnéplan hösten 2018
2018-11-06 – Stockholm – Cirkus Arena – 19:30
2018-11-09 – Jönköping – Jönköpings Konserthus – 19:30
2018-11-10 – Västerås – Västerås Konserthus – 16:00 + 19:30
2018-11-11 – Stockholm – Cirkus Arena – 15:00 + 19:00
2018-11-12 – Stockholm – Cirkus Arena – 19:30
2018-11-16 – Karlskrona – Karlskrona Konserthus – 19:30
2018-11-17 – Kalmar – Kalmarsalen – 16:00 + 19:30
2018-11-18 – Stockholm – Cirkus Arena – 15:00 + 19:00
2018-11-19 – Stockholm – Cirkus Arena – 19:30
2018-11-23 – Eskilstuna – Lokomotivet – 19:30
2018-11-24 – Gävle – Gävle Konserthus – 16:00 + 19:30
2018-11-25 – Stockholm – Cirkus Arena – 15:00 + 19:00
2018-11-26 – Stockholm – Cirkus Arena – 19:30
2018-11-30 – Uppsala – Uppsala Konsert & Kongress – 19:30
2018-12-01 – Halmstad – Halmstad Teater – 16:00 + 19:30
2018-12-02 – Växjö – Växjö Konserthus – 15:00
2018-12-08 – Linköping – Konsert & Kongress Crusellhallen – 16:00
2018-12-09 – Malmö – Malmö Live – 16:00
2018-12-14 – Luleå – Kulturens Hus – 19:30
2018-12-15 – Umeå – Idun Teatern – 16:00
2018-12-16 – Sundsvall – Tonhallen – 15:00

Biljetter och information: www.cirkeln.org eller via kalender längst ner på den här sidan.

Om Brynolf & Ljung
Peter Brynolf (41 år) och Jonas Ljung (41 år) fick sitt internationella genombrott i Britain’s Got Talent (2012) inför mer än 11 miljoner tittare. Peter är uppvuxen i Sölvesborg och Jonas i Göteborg. Båda bor sedan 2006 i Stockholm.

För den svenska publiken kom det stora erkännandet med serien ”Brynolf & Ljung – Street Magic” på TV4 (2015). Serien har hittills sänts tre säsonger med en halv miljon tittare varje vecka.

Föreställningen ”Hokus Pokus Motherf*ckers!” med premiär 2016 på Berns i Stockholm, spelades totalt 66 föreställningar runt om i Sverige.

Brynolf & Ljung kan även ses som del av Vintergalan under vintern 2017. Återstående datum för detta är följande:

Spelplan Vintergalan:
8/12 – Örebro, Conventum Arena
15/12 – Sandviken, Göransson Arena
16/12 – Linköping, SAAB Arena
17/12 – Eskilstuna, STIGA Sports Arena

Producent/ Management:
Lasse Karlsson, Lifeline
lasse.karlsson@lifeline.se 

Michael Henriksson
michael.henriksson@lifeline.se

Marknad:
Signe Ericson, Lifeline
signe.ericson@lifeline.se

Bokning:
Pelle berglund, Lifeline
pelle.berglund@lifeline.se

Hemsida: www.cirkeln.org
Youtube: https://www.youtube.com/user/BrynolfandLjung

Några av alla personer som blivit förbluffade av Brynolf och Ljungs trolleritrick:

I’ve got to applaud you that was absolutely amazing! – Simon Cowell

We love these guys! – Penn & Teller

If you thought the best thing to come out of Sweden was IKEA and ABBA, you’d better add Brynolf and Ljung to your list – STV Reviews

Dec

07

Sven-Ingvars förlänger turnén – nya speldatum klara för ”Länge leve Sven-Ingvars” hösten 2018!

Sverigeturnén ”Länge leve Sven-Ingvars” har redan slutsålda föreställningar. Efter stort intresse och högt tryck på biljetterna till vårens föreställningar släpper vi redan nu datum för hösten 2018! Biljetterna släpps idag, torsdag 7 december kl 10.00.

Oscar Magnusson har tidigare berättat om hur han tar sig an kommande tid med bandet med största kärlek och respekt:

”Jag ser det, lite avdramatiserat, som att jag flyttar närmare mitten av scenen och att jag kan göra något fint, relevant och bra av det, och samtidigt få säga ett slags ”tack för allt pappa”. Jag kan, vill eller ska inte försöka fylla hans skor, möjligen kärleksfullt följa hans steg. Sven-Ingvars musik kommer alltid vara en del av den svenska folksjälen men den ska också leva vidare och ta plats i rummet för levande musik i framtiden” berättar Oscar.

Den 22 mars i år gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden. Den karaktäristiska stämman tystnade men han lever ändå i allra högsta grad vidare genom den enorma låtskatt som Sven-Ingvars levererat genom sina 60 år som band.

Under våren besöker Sven-Ingvars konserthus och teatrar i Sverige för att ge en känslosam konsert och musikalisk resa genom bandets låtskatt. Hits, nya tolkningar och bortglömda skatter, allt stöpt i en vördande form till bandets ledstjärna, Sven-Erik Magnusson. Turnépremiären tar plats i Norrköping den 2 mars 2018.

Biljetterna för hösten 2018 släpps idag, 7 december, kl 10.00. Biljetterna för Karlstad, CCC släpps 8 december kl 10.00.

Turnéplan för ”Länge leve Sven-Ingvars” våren 2018:
2/3 – Norrköping, Flygeln
3/3 – Gävle, Gävle Konserthus
9/3 – Halmstad, Halmstad Teater
10/3 – Jönköping, Jönköpings Konserthus
11/3 – Västerås, Västerås Konserthus
16/3 – Stockholm, Rival
17/3 – Stockholm, Rival
22/3 – Karlstad, Scalateatern
23/3 – Karlstad, Scalateatern
24/3 – Karlstad, Scalateatern
25/3 – Karlstad, Scalateatern
5/4 – Göteborg, Lorensbergsteatern
6/4 – Kalmar, Kalmarsalen
7/4 – Växjö, Växjö Konserthus
12/4 – Karlstad, Scalateatern
13/4 – Karlstad, Scalateatern
14/4 – Karlstad, Scalateatern
15/4 – Uppsala, Konsert & Kongress
20/4 – Malmö, Malmö Arena
21/4 – Linköping, Konsert & Kongress
22/4 – Örebro, Örebro Konserthus

Turnéplan hösten 2018:
16/11 – Karlstad, CCC
17/11 – Eskilstuna, Lokomotivet
30/11 – Karlskrona, Konserthusteatern
1/12 – Norrköping, Flygeln
14/12 – Sundsvall, Tonhallen
15/12 – Luleå, Kulturens Hus
16/12 – Umeå, Idunteatern
21/12 – Vara Konserthus

Sven-Ingvars består av:
Oscar Magnusson
Klas Anderhell
Stefan Deland
Staffan Ernestam
Olle Nyberg

Mer info och biljetter via: www.lifeline.se

För kontakt med Sven-Ingvars hör av er till Helene Wigren PR & Beyond: 
helene.wigren@prbeyond.se, tel: 070-7527605 eller cecilia.felix-caballero@prbeyond.se, tel: 073-9702024

Dec

06

Fler datum och städer för Freddie Forever!

Sedan tidigare har vi släppt showen ”Freddie Forever” – uppföljaren till hyllade ”Freddie 70 Years”. Nu släpper vi upp nya datum för showen och 2018 års turné går nu även i Eskilstuna, Kungsbacka och Vara. Biljetterna släpps för försäljning idag 6 december kl 10.00. Showen har Sverige-premiär på Scalateatern Karlstad 19 oktober och åker sedan på Sverige-turné oktober – december 2018.

Night of Queen firar 10 år!
Bakom produktionen står Erik Rynefors och på scenen regerar Johan Boding, alias ”King of Queen” – uppbackad av Night of Queen Band & Choir. Sedan starten 2008 är målet för Night of Queen att hylla Freddie & Queen genom ”Sound-alike” och att allt framförs live!

Ny show
Efter succén vid vårt besök i Montreux – Freddie Mercury Birthday Party (inbjudna av Queen) så var det naturligt att i en ny hyllning koppla till gruppen och Freddies tid i Montreux.

Ny Setlist
Av 26 låtar i ”Freddie 70 Years” så skall minst 10 låtar bytas ut till förmån för låtar från skivorna Jazz -78, Live Killers -79 samt Made in Heaven -95.

Spelplan:
Karlstad, Scalateatern 19, 20, 21/10
Stockholm, Cirkus 30, 31/10
Örebro, Conventum Kongress 9/11
Kalmar, KalmarSalen 10/11
Jönköping, Jönköpings Konserthus 17/11
Göteborg, Lorensbergsteatern 18/11
Malmö, Malmö Live 23/11
Växjö, Växjö Konserthus 24/11
Norrköping, Louis De Geer 25/11
Halmstad, Halmstad Teater 30/11
Gävle, Gävle Konserthus 7/12
Västerås, Västerås Konserthus 8/12
Uppsala, Konsert & Kongress 9/12

Nya datum:
Eskilstuna, Lokomotivet 16/11 kl 19:30
Kungsbacka, Kungsbacka Teater 1/12 kl 19:30
Vara, Vara Konserthus 14/12 kl 19:30

Biljetter:
Biljetter hittar du via kalendern här nedan och på www.nightofqueen.se

Producent:
Michael Henriksson, Lifeline
michael.henriksson@lifeline.se
Lasse Karlsson, Lifeline
lasse.karlsson@lifeline.se
Erik Rynefors, ER-Musik
ermusik.se

Nov

24

Freddies minne lever för evigt – Freddie Forever!

Under 2016-17 spelades hyllningen ”Freddie 70 Years” till Queen & Freddie 50 gånger med översvallande respons. Mottagandet från publiken kan bara sammanfattas med två ord – total succé! Nu är uppföljaren här – Freddie Forever! Showen har Sverige-premiär på Scalateatern Karlstad 19 oktober och åker sedan på Sverige-turné oktober – december 2018.

Night of Queen firar 10 år!
Bakom produktionen står Erik Rynefors och på scenen regerar Johan Boding, alias ”King of Queen” – uppbackad av Night of Queen Band & Choir. Sedan starten 2008 är målet för Night of Queen att hylla Freddie & Queen genom ”Sound-alike” och att allt framförs live!

Ny show
Efter succén vid vårt besök i Montreux – Freddie Mercury Birthday Party (inbjudna av Queen) så var det naturligt att i en ny hyllning koppla till gruppen och Freddies tid i Montreux.

Ny Setlist
Av 26 låtar i ”Freddie 70 Years” så skall minst 10 låtar bytas ut till förmån för låtar från skivorna Jazz -78, Live Killers -79 samt Made in Heaven -95.

Release – Biljettsläpp Fredag 24 november 10.00 
Fredag 24 november är det 26 år sedan Freddie lämnade oss. Det känns naturligt att då släppa nyheten att Johan Boding – Night of Queen Band & Choir fortsätter och att Freddies musik och minne lever för evigt – Freddie Forever!

Spelplan:
Karlstad, Scalateatern 19, 20, 21/10
Stockholm, Cirkus 30, 31/10
Örebro, Conventum Kongress 9/11
Kalmar, KalmarSalen 10/11
Jönköping, Jönköpings Konserthus 17/11
Göteborg, Lorensbergsteatern 18/11
Malmö, Malmö Live 23/11
Växjö, Växjö Konserthus 24/11
Norrköping, Louis De Geer 25/11
Halmstad, Halmstad Teater 30/11
Gävle, Gävle Konserthus 7/12
Västerås, Västerås Konserthus 8/12
Uppsala, Konsert & Kongress 9/12

Biljetter:
Biljetter hittar du via kalendern här nedan och på www.nightofqueen.se
Missa inte Black Friday hela helgen 24-26 nov med upp till 50% på utvalda föreställningar: www.lifeline.se/blackfriday

Producent:
Michael Henriksson, Lifeline
michael.henriksson@lifeline.se
Lasse Karlsson, Lifeline
lasse.karlsson@lifeline.se
Erik Rynefors, ER-Musik
ermusik.se