Stefan Sauk

Start » Artister » Stefan Sauk
Stefan_960x610

Lifeline Entertainment presenterar

Sauk - fortfarande skeptisk and some fcuking music

Stefan Sauk fick sitt genombrott i polisfilmen ”I Lagens Namn”, därefter följde ”Tillfälligt Avbrott” som var ett inslag i satirprogrammet Lorry i början av 1990- talet, där hans ofta återkommande uttryck ”Det är mycket nu…” och rollfiguren Doktor Dengroth med uttalandet ”Jag är skeptisk” blev bevingade.

Sedan genombrottet har Stefans karriär spänt mellan film och TV-succéer som ”Vendetta”, och ”Lorry” till ”Torka Aldrig Tårar Utan Handskar” och på scen bland annat genom flertalet föreställningar som; ”I Rosens Namn”, ”I huvudet på Bergqvist och Sauk”, musikalen ”Miss Saigon” där Stefan även vann en Guldmask för bästa manliga musikalskådespelare. Mångfalden har varit hans signum.

Nu ger sig Stefan Sauk åter igen ut på scen med föreställningen ”Sauk fortfarande skeptisk and som fcuking music” en föreställning som drog fulla hus genom Sverige i regi av Riksteatern. I föreställningen driver Sauk med våra svenska trender, Han vänder ut och in på allmängiltiga begrepp och visar med stor humor och genialitet våra olika dialekters underhållande egenheter.

Citat:
”Få svenska skådespelare är så oförutsägbara som Stefan Sauk, Det är svårt att inte beröras av det som flyger ur denne estradörs mun” - Blekinge Läns Tidning
”Stefan Sauk ägde scenen med sina underfundiga idéer och lockade till många skratt, men också till eftertänksamhet”   - Västerviks tidning
Stefan Sauk är sylvass och mycket påläst, vilket gör de flesta av hans argument och funderingar logiska” - Norran

Fotograf: Per Olsson

Relaterade artistlänkar
Pressfoton