Sanna Bråding - För mycket av allt

Start » Artister » Sanna Bråding – För mycket av allt
Sanna_960x610

Lifeline presenterar "För mycket av allt – en föreställning av Sanna Bråding"
Sanna Bråding följer upp självbiografin med en föreställningsturné i regi av Özz Nûjen. Föreställningen är baserad på Sannas uppmärksammade självbiografi För mycket av allt som släpptes 7 september i år. Boken fick stort utrymme i media, lysande kritik av läsarna och har legat på Storytels lista över de mest populära titlarna sedan utgivningen. Nu har Sanna och Özz skapat en unik föreställning där publiken bjuds in till en naken och självutlämnande kväll där vi tas med på en resa som visar oss vad som egentligen hände, hur det blev så fel och hur det slutligen blev så rätt.

– Under de år jag mådde som sämst stängdes mina kanaler och lusten att stå på scen försvann. Men under arbetet med mig själv, med boken och resan hit till där jag är idag har allt sakta börjat öppnas upp igen. Att boken fått ett så enormt fint mottagande av läsarna har bara ökat min längtan efter att få vara där tillsammans med publiken och dela känslorna ihop – all igenkänning, alla skratt och tårar, säger Sanna Bråding.

För regin ansvarar Özz Nûjen, skådespelare och komiker:
– Sanna har skrivit en mycket bra bok. Min uppgift är att ge äventyren, såren, smärtan och glädjen en scengestaltning som är både angelägen och berörande. Det är en utmaning och jag är mycket hedrad över att Sanna har gett mig det här förtroendet, jag har följt henne i många år och ser verkligen fram emot vårt samarbete.

Sanna om samarbetet:
– Att Özz och jag skulle göra det här ihop kändes självklart från start. Vi har jobbat ihop tidigare, men inte i dessa roller. Han är ärlig, rak och känslosam. Jag är stolt över att få vara den skådespelerska som regisseras av honom då han regidebuterar. Jag är säker på att han kommer att få mig att dra fram min komiska sida ännu mer.

Turnédatum våren 2017:
16/3 Stockholm, Rival PREMIÄR!
17/3 Gävle, Gävle Teater
18/3 Västerås, Västerås Konserthus
20/3 Varberg, Varbergs Teater
22/3 Lund, Lund Teater
23/3 Vara, Vara Konserthus
24/3 Jönköping, Jönköpings Teater
27/3 Malmö, Palladium
28/3 Göteborg, Stora Teatern
30/3 Kristianstad, Kristianstad Teater
01/4 Ystad, Ystad Teater
02/4 Kalmar, Kalmarsalen
09/4 Uppsala, Uppsala Konsert och Kongress

Producent: Lifeline
Föreställningslängd: 90 minuter utan paus.

Om Sanna Bråding:
Slog igenom som 15-åring i TV4:s Tre Kronor, men hade då redan sysslat med teater i flera år. Hon har varit Kajsa i en serie reklamfilmer för ICA, programlett Idol, Grammisgalan och Rockbjörnen. Sanna spelade huvudrollen i Lukas Moodyssons film ”Ett hål i mitt hjärta”, och har också medverkat i produktioner som Skeppsholmen, 7 miljonärer m.fl. I radio har hon hörts i produktioner som Sommartoppen, P3 Star, och hörs just nu i omtalade P3-programmet Pira & Bråding där hon även är producent.

Relaterade artistlänkar
Pressfoton