Måns Möller

Start » Artister » Måns Möller
Mans960x500

Dundersuccé och utsålda hus kantade vårens turné för Måns Möller när han i föreställningen gör upp med den klassiska frågan ’om man får skoja om allt’.

Cirkus Möller, RAW, Ladies Night och otaliga TV framträdanden; Listan kan göras lång; att Måns Möller kan fånga den stora publiken och dra ner skratt och applåder i folkkära sammanhang är ingen nyhet.

Kontrasten till allt vi sett honom göra tidigare kunde inte varit större när han i våras gav oss den hyllade soloföreställningen “Jävla pajas - Det här skojar du inte bort”. Aldrig har vi kommit så här nära Måns som när han låter sin familjesituation och sonens diagnos med autistiskt syndrom utgöra kärnan i den underliggande frågeställningen.

“Jävla pajas - Det här skojar du inte bort” som hade premiär våren 2013 på anrika Cirkus i Stockholm och följdes upp med utsålda spelningar runt om i södra Sverige.  Under hösten gav Måns sig ut på turné över hela landet där mer än 21 föreställningar genomfördes. Våren 2014 bjuder Måns på ytterligare fyra föreställningar, se nedan.

Vårnes turné 2014:
8/3     Göteborg – Draken           
12/3    Kungsbacka Teater
2/5      Stockholm – Maxim   
3/5      Stockholm – Maxim
För biljetter klicka här

”…En komisk upplevelse ..”

Med hjälp av ett smart och effektfullt berättande lyckas Måns Möller göra en komisk upplevelse av hur det är att vara förälder till ett autistiskt barn.
Dalarnas Tidning

”Han har en bra känsla för exakta detaljer som gör att skämten får en extra skruv”.
Gefle Dagblad

” Klassisk upplevelse i lysande komik …” VLT

”..Skildringen av villkorslös föräldrakärlek är både viktig o rörande, och i slutet av föreställnignen lyckas Möller göra sprängkraftig humor av de allvarliga..”
Hallands Nyheter

”  .Partierna om hur de tillsammans tränar på hur och när man skrattar, om sonens bilfixering eller hans första fyraordsmening är ljuvliga. Skillnaden när det finns värme, sorg, erfarenhet och personlig sanning i botten på humorn är drabbande ..”
DN

Relaterade artistlänkar