Lea

Start » Artister » Lea

Med rötterna på Gotland och i Stockholm har 21-åriga Lea uttryckt sina känslor i text så länge hon kan minnas. Hon tycker att det behövs mer girlpower och peppmusik på svenska som kan uppmuntra tjejer att ta mer plats och mindre skit. ”Jag vill vara ärlig med min musik, dela och prata om känslor, men framförallt – stå upp för oss tjejer” säger Lea.

När det är som jobbigast och gör som ondast vill hon att hennes musik ska hjälpa till att läka såren så att det lite mindre ont. ”Man går igenom både härliga och jobbiga saker genom hela livet, och kärlek är det som gör mest ont och det är du som måste bestämma vad du vill dela och vad du vill ta emot.”

Mitt Läppstift är debutsingeln från Lea, som är Virgin Records Swedens senaste signing. Låten handlar om kärlek, svek, sex, fylla, relationer och att inte låta någon annan än dig själv styra dina känslor. ”Du fuckar upp mitt läppstift men mascaran sitter kvar baby, här bestämmer jag, bara jag” Lyssna på debutsingeln “Mitt Läppstift” här: https://lnk.to/MittLappstift

Följ Lea
Instagram
Facebook
Spotify
Blogg

Relaterade artistlänkar
Pressfoton
Video Arkiv