Bo Kaspers Orkester

Start » Artister » Bo Kaspers Orkester
BKO_960x610

Bo Kaspers Orkester har i över 20 år blandat pop, soul, jazz och visor i klassiska låtar som ”Hon är så söt”, ”Låt mig komma in”, ”Amerika”, ”Vi kommer aldrig att dö” och ”I samma bil”. Efter sångaren Bo Sundströms medverkan i “Så mycket bättre” 2013, där artister som Lill Lindfors, Ebbot och Agnes tolkade deras låtar, är nu Bo Kaspers Orkester återigen aktuella med nytt material. Tidigare i år släpptes singeln "Sommaren” och i höst kommer ett nytt album.

Den Grammis-belönade orkestern är ett av Nordens mest uppskattade liveband. Under sin senaste turné fick de högsta betyg av bland annat DN, som skrev att ”Bo Kaspers Orkester spelar i en klass för sig”.

Bo Kaspers Orkester består av Bo Sundström (sång, gitarr), Michael Malmgren (bas), Fredrik Dahl (trummor) och Mats Schubert (klaviatur).

Pressröster om Bo Kaspers Orkester live
"i en klass för sig”
/DN

"Alla älskar Bo Kaspers”
/Norrbottens-Kuriren

"osviklig elegans”
/UNT

"levererar alltid”
/Sydsvenskan

”Bo Kaspers orkester är svenska mästare i att skapa skön lyssning”
/Värmlands Folkblad

Turnéplan hösten 2016
01/12 - Stockholm, Skandiascenen
02/12 - Stockholm, Skandiascenen
03/12 - Stockholm, Skandiascenen - extrainsatt matinékonsert!
08/12 - Malmö, Slagthuset
09/12 - Malmö, Slagthuset
10/12 - Malmö, Slagthuset
15/12 - Stockholm, Skandiascenen
16/12 - Stockholm, Skandiascenen
17/12 - Stockholm, Skandiascenen - extrainsatt matinékonsert!
Biljetter köper du här>>

Följ Bo Kaspers Orkester:
Facebook
Spotify
Youtube/VEVO

Om Bo Kaspers Orkester:
Med en blandning av jazz och latinamerikanska influenser har Bo Kaspers Orkester skapat en egen genre på den svenska popscenen och blivit ett av Nordens populäraste liveakter. Under två decennier har bandet spelat ihop och producerat tio album och två samlingar som har sålt närmare 2 miljoner exemplar.

Oförglömliga låtar såsom ”Det går en man omkring i mina skor”, ”Hon är så söt”, ”Amerika”, ”Ett och Noll”, ”Allt ljus på mig”, ”Vi kommer aldrig att dö”, ”Ett ögonblick i sänder”, ”Undantag”, ”I samma bil” har gjort avtryck över generationer.

Relaterade artistlänkar
Video Arkiv