Bo Kaspers Orkester - "Allt ljus på oss" på Rondo

Start » Artister » Bo Kaspers Orkester – ”Allt ljus på oss” på Rondo

Nu tar Bo Kaspers Orkester steget till krogshow. Under namnet ”Allt ljus på oss” kommer det populära livebandet att gästa Rondo i Göteborg under hösten 2017. Det blir en känslosam helkväll med orkesterns mest älskade låtar i centrum.

– Det är helt nytt för oss. Vi vill också att de som tidigare lyssnat och sett på oss ska uppleva det. Eftersom vi själva i princip aldrig sett en så kallad krogshow – förutom Elvis eller Sinatra i Las Vegas då – blir det enormt spännande att utforma den. Vi ska göra den här helkvällen på vårt sätt, säger orkestern.

Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges populäraste band. De har sålt två miljoner skivor och deras låtar har sammanlagt långt över 100 miljoner lyssningar på Spotify. Dessutom är Bo Kaspers Orkester ett både hyllat och erkänt skickligt liveband som av recensenter beskrivs med ord som ”i en klass för sig” (DN), ”osviklig elegans” (UNT) och ”levererar alltid” (Sydsvenskan).

”Allt ljus på oss” görs tillsammans med regissören Hans Marklund (“Jill”, ”Best in show”, ”50 år i lyxförpackning”, ”Uggla”, Rheborg, Ulveson”) och manusförfattaren Anders Lundin (“R.E.A.”, Emmybelönade ”Allt för Sverige”).

Biljetter:
Biljetter säljs via bokaspersorkestershow.se samt liseberg.se/bokaspersorkester, 031-400 100.

Producent:
Michael Henriksson
michael.henriksson@lifeline.se

Marknad:
Åsa Nathell
asa@nathell.nu

Marknad, Lifeline:
Cherie Karlsson Glover
cherie.k.glover@lifeline.se

Press:
Natalie Pettersson, Iles PR
natalie@iles.se

 

Relaterade artistlänkar
Pressfoton