Efter att i stort sett spelat utsålda föreställningar på Rival, Stockholm sedan premiären och trycket på biljetter är stort, adderar vi nu en extra föreställning på Göta Lejon i Stockholm kl 16:00 den 12 Maj.

Men även höstens dagar; 1 december i Malmö, Malmö Live och 8 december i Lund, Stadsteatern har sålt slut och där adderas nu matinéer av föreställningen!

Extraföreställningar:
12/5 Stockholm, Göta Lejon 16:00
4/11 Uppsala, UKK 16:00
1/12 Malmö, Malmö Live 16:00
8/12 Lund, Stadsteatern 16:00

För biljetter och vidare information se: kortgladochtacksam.se

Pernilla Wahlgren summerar 40 år på scen och 50 år på jorden i en storslagen humorföreställning våren och hösten 2018!
Hon har underhållit Sverige och svenskarna i fyra decennier med ett otal medverkan i Melodifestivalen, populära blogg och podcast, storslagna musikaler, TV program och barnteatrar, för att inte glömma hennes sex studioalbum. På senare tid har Pernilla genom egna realityserien Wahlgrens Värld fått närmare en halv miljon människor att bänka sig varje torsdag för att vara med om nya galna upptåg i familjen Wahlgren. Nu summerar Pernilla sitt liv och sin karriär i en humorshow. ”Bättre sent än aldrig” – säger Pernilla själv.

Tillsammans med regissören Rikard Bergqvist och en drömensemble bestående av Kim Sulocki, Ola Forssmed, Hanna Hedlund & Måns Nathanaelson har föreställningen Kort, Glad & Tacksam gick man till premiär på Rival i Stockholm där en samlad recensentkår hyllade föreställningen med fyra plus och fyra getingar.

Kort, Glad & Tacksam är en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo, efter en idé av Pernilla Wahlgren & Hanna Hedlund.

Skrivet 1 mars, 2018 av Gustaf Forsman