I torsdags hade Bo Kaspers Orkester premiär för sin krogshow på Rondo i Göteborg. ”Allt ljus på oss” möttes av unisona hyllningar i media och fick 4 av 5 i betyg av Aftonbladet, Dagens Nyheter, Expressen och Göteborgs-Posten. Nu är det klart att ett av Sveriges populäraste liveband tar med showen till Stockholm i början av 2018. Den 25 januari är det premiär på Cirkus och biljetterna släpps idag klockan 10:00.

Hela hösten huserar Bo Kaspers Orkester på Rondo i Göteborg. Krogshowen ”Allt ljus på oss” tar med publiken på en resa i sånger och texter genom deras bästa stunder under 25 år som band. Det är en kväll med personliga berättelser, känslosamma arrangemang, en genomarbetad scenografi och en närhet till publiken.

Premiärkvällen hyllas i media och Göteborgs-Postens Jan Andersson skriver att “deras avspända musikalitet och sköna självdistans är ju perfekta byggstenar för en lyckad krogshow, och när bandets bästa sånger dessutom presenteras i ett såhär ombonat sammanhang, ja då behöver man inte ens vara ett uttalat Bo Kaspers-fan för att njuta av kvällen”.

Efter att bandet uppträtt på Rondo i Göteborg från september till december tar Bo Kaspers Orkester sin krogshow till Cirkus i Stockholm 2018. Premiären är den 25 januari och därefter ges ”Allt ljus på oss” torsdag, fredag och lördag varje vecka till och med den 10 mars.

Bo Kaspers Orkesters ”Allt ljus på oss” görs tillsammans med regissören Hans Marklund (”Jill”, ”50 år i lyxförpackning”, ”Uggla Rheborg Ulveson”) och manusförfattaren Anders Lundin (”R.E.A.”, ”Allt för Sverige”).

Alla föreställningar och speldatum för ”Allt ljus på oss” hittas på bokaspersorkestershow.se

Pressröster om ”Allt ljus på oss”
”behöver inte skämmas för att kalla sig ‘världens bästa band’”
/Dagens Nyheter, betyg 4 av 5

”hela krogkonceptet sitter som en diskokeps. Det är tajt och snyggt, professionellt och genomtänkt”
/Göteborgs-Posten, 4 av 5

”nära, inbjudande och innerligt”
/Aftonbladet, 4 av 5

”Jag har sett dem på rockklubbar, konserthus och festivalscener. Men aldrig så trygga i sig själva och sin musik som här. En orkester har hittat hem.”
/Expressen, 4 av 5

”Det här är lysande. Musiken. Framförandet. Svänget. Bredden. Djupet. Dekoren. Bo Kaspers krogshow på Rondo är något av årets konsertupplevelse för egen del.”
/Borås Tidning

På scen
Bo Kaspers Orkester
Bo Sundström (sång, gitarr)
Michael Malmgren (bas)
Fredrik Dahl (trummor)
Mats Schubert (klaviatur)

Extramusiker
Pablo Cepeda (slagverk)
John-Erik Bentlöv (trumpet)
Björn Jansson (saxofon)
Robert Östlund (gitarr)

Biljetter
Biljetter säljs från och med idag klockan 10:00 via bokaspersorkestershow.se,lifeline.se samt www.ticketmaster.se

Om Bo Kaspers Orkester
Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges mest uppskattade liveband som genom åren skapat ett gott förhållande till en bred publik i de nordiska länderna. De har sålt över en miljon skivor och deras låtar har sammanlagt långt över 100 miljoner lyssningar på Spotify.

I 25 års tid har det Grammis-belönade bandet blandat pop, soul, jazz och visor till en helt egen genre. Bo Kaspers Orkester ligger bakom klassiska låtar som ”Hon är så söt”, ”Undantag”, ”Håll ut”, ”Vi kommer aldrig att dö” och ”I samma bil”. Deras musik och låttexter om uppbrott, förälskelse och vardagens svårmod har gjort avtryck över generationer och bandet har följts av trogna fans från och med genombrottet med debutskivan ”Söndag i sängen” 1993. Sedan dess har Bo Kaspers Orkester gjort ytterligare tio album och fyra samlingar.

2013 medverkade sångaren Bo Sundström i ”Så mycket bättre” och 2015 släpptes Bo Kaspers Orkesters senaste album ”Redo att gå sönder”. I december 2016 gav Bo Kaspers Orkester julkonserter på Skandiascenen i Stockholm och på Slagthuset i Malmö.

Producent
Lifeline Management
www.lifeline.se

Kontakt
Press
Natalie Pettersson, ILES PR
0768- 67 10 60
natalie@iles.se”

Skrivet 26 september, 2017 av Gustaf Forsman