Julius Production & Lifeline presenterar ”Patti Austin – Ella Fitzgerald: Now & Then”
12 november 19.30, Göta Lejon (Stockholm)

Grammy-vinnaren Patti Austin hanterar alla genrer, har släppt 17 soloalbum och har uppträtt med sina låtar på Grammy Awards och Oscarsgalan. Som artist, låtskrivare och sångerska har hon haft en minst sagt lyckad karriär. En karriär som gjort henne till en av de mest älskade artisterna och en konstant på Billboards jazzlistor.

Nu aktuell med nya albumet ”Ella: Now & Then” gästar hon Stockholm och Göta Lejon i höst. I denna konsert hyllar hon den ikoniska sångerskan Ella Fitzgerald, en artist som kunde vända ut och in på sin röst och verkligen få publiken att känna musiken på det sättet hon själv gjorde.

Under kvällen kommer legendariska klassiska hits från det stora Fitzgerald-arvet, inklusive låtar som ”Mack the Knife”, ”April in Paris” och ”Lullaby of Birdland” att framföras så missa inte denna unika och fantastiska kväll med musik i världsklass!

Skrivet 16 juni, 2017 av Gustaf Forsman