Hyllningarna har strömmat över P-Floyds senaste turné ”Seven Deadly Sins” med omdömen som ”absolut toppklass” (Gefle Dagblad), ”den totala Pink Floyd-upplevelsen” (DT) och ”årets bästa konsert” (Östersunds Posten). Tack vare det stora intresset är det nu klart att P-Floyd tar succén på arenaturné hösten 2017, däribland Malmö Arena den 11 november och Ericsson Globe i Stockholm den 24 november. Biljetterna släpps lördag 10 december.

I ”Seven Deadly Sins – The Arena Tour” bjuder P-Floyd på en storslagen och imponerande show, allt sammanflätat i en betraktelse över de dödliga svagheter som samtidigt gör oss till de människor vi är. Publiken kan förvänta sig stora satsningar på ljud, ljus och teatraliska inslag, men framförallt en unik Pink Floyd-upplevelse från ett av världens främsta concept band.

P-Floyd ”Seven Deadly Sins – The Arena Tour”
– Malmö, Malmö Arena, 11 november 2017
– Stockholm, Ericsson Globe, 24 november 2017

Biljetter
Biljetter till P-Floyd ”Seven Deadly Sins – The Arena Tour” säljs via ticketmaster.se, axs.com samt lokala biljettombud.

Om P-Floyd
Sedan 90-talet har P-Floyd behandlat supergruppen Pink Floyds musikaliska arv som vore det deras eget, aldrig rädda för förnyelse. Med varsamma och kärleksfulla händer tolkar de musiken som de älskar. Genom att ständigt utvecklas själva håller de musiken levande och vital, och med sina magnifika ljus-och ljudproduktioner utlovas en gåshudsframkallande upplevelse utöver det vanliga.

P-Floyd består av Jan Stumsner (gitarr), Hans Lundin (sång, gitarr), Mats Nilsson (sång, keyboard), Håkan Norlin (keyboard), Peter Holmstedt (bas), Klas Anderhell (trummor), Thomas Alm (saxofoner), Marica Lindé (kör) och Eleonor Ågeryd (kör).

Pressröster om P-Floyd live
”P-Floyd gör succé med dödssynderna. Årets bästa konsert.” /ÖP
”Både ljud och ljus håller absolut toppklass. Musikanter och sångare/sångerskor likaså.” /Gefle Dagblad
”Den totala Pink Floyd-upplevelsen.”/DT, Betyg 5/5

Skrivet 9 december, 2016 av Gustaf Forsman