Sven Ingvars startade upp verksamheten redan 1956 och har sen dess haft en fantastisk resa och gjort ett oförglömligt och kanske ett av de största och viktigaste avtrycken i svensk Rock ’n’ roll- och dansmusik. Under 60-talet var de tveklöst ett av Sveriges största band med fler hits på svensktoppen än någon annan. I början av 70-talet spelade bandet in sina tolkningar av Gustaf Frödings dikter, något som uppskattades av fans och kritiker och som gjorde Frödings texter tillgängliga för en större publik. Sven-Ingvars upplevde i början av 90-talet några av sina största framgångar. De spelade in sina gamla låtar på nytt och med hits som ”Två mörka ögon” och ”Byns enda blondin” befäste de sin plats som ett av Sveriges största band vilket de fortfarande är.

Nu är det åter dags för Sven Ingvars att ge sig ut på vägarna. Under sommaren 2015 gör bandet 9 turnéstopp i SommarSverige.


Sven Ingvars sommarturné:
15 juli Karlshamn – Östersjöfestivalen
18 juli Malung – Orrskogens folkpark
23 juli Sunne – Fryksdalsdansen
30 juli Säffle – Torgfesten
14 aug Örebro – Slottsfesten
15 aug Huskvarna – Huskvarna Folkets Park
22 aug Oxelösund – Jogersjö Havsbad
28 aug Alvesta – Tyrolen
29 aug Kalmar – Karlmarsundsparken

Köp biljetter här>>

Skrivet 12 juni, 2015 av Sofie