Det finns tributeband och det finns P-Floyd. Få andra band, som inte spelar originalmusik, har nått liknande framgång i Sverige. Förra året bjöd dalabandet bland annat på en bejublad turné som inbegrep ett fullsatt Cirkus i Stockholm, och några magiska Dalhallaspelningar som nyligen blev framröstade som ”Årets liveupplevelse 2014” på musikgalan Dalecarlia Music Awards.

I år åker P-Floyd ut på vägarna igen med en ny spektakulär show. Missa inte möjligheten att uppleva den drömska atmosfäriska och suggestiva musiken som supergruppen Pink Floyd skapade och som tributebandet P-Floyd förvaltar och håller vid liv på sitt eget unika vis. Inramat av ett fantastiskt ljud och en makalös ljusshow fylls alla sinnen med en stark och hänförande upplevelse.

Biljetter släpps onsdag 6 maj på ticnet.se & lifeline.se

Turnéplan
13 nov  Visby – Wisby Strand & Kongress
20 nov  Göteborg – Stora Teatern
26 nov  Gävle – Gävle Teater
29 nov  Östersund – OSD
02 dec  Stockholm – Cirkus Teater
05 dec  Jönköping – Jönköping Teater
06 dec  Malmö – Konserthuset
09 dec  Stockholm – Cirkus Teater
10 dec  Vara – Konserthuset
12 dec  Uppsala – Konserthuset (lilla scenen)
13 dec  Växjö – Konserthuset
17 dec  Västerås – Konserthuset
19 dec  Linköping – Konsert & Kongress
20 dec  Örebro – Konserthuset

Skrivet 6 maj, 2015 av Gustaf Forsman