Bo Kaspers Orkester har blivit en av Nordens populäraste liveakter och mest säljande band. Under de över två decennier Bo Kaspers Orkester har spelat ihop har de producerat tio album och två samlingar som sålt över 1,5 miljoner exemplar. För tillfället är Bo Kaspers Orkester mitt uppe i arbetet med ett kommande album som kommer i oktober – men redan nu släpper de singeln med det passande namnet ”Sommaren”.

– Nu släpper vi den första singeln från vår nya platta som kommer till hösten! Låten kändes för somrig för att vänta. Omslagsbilden på det fina MC-paret är taget i mitten av 1970-talet uppe i Piteå. Gissningsvis vid 23-tiden på kvällen, kommenterar bandet.

Turnéschema för sommaren:

Lördag 6 juni, Norge: Sarpsborg, Torget
Torsdag 18 juni, Norge: Grefsenkollen – OverOslo
Torsdag 16 juli, Norge: Brønnøysund, Rootsfestivalen
Torsdag 23 juli, Norge: Arendal, Canal Street
Lördag 1 aug, Sverige: Fårö, Gåsemora
Lördag 8 aug, Sverige: Karlstad, Mariebergsskogen
Biljetter: www.lifeline.se

Skrivet 17 april, 2015 av Gustaf Forsman