Al Pitchers föreställning ”Nääämen it’s Al Pitcher” har onekligen visat sig vara populär i Skåne och vårens show på Palladium i Malmö 27/3 är redan utsåld. Nu släpper Al fyra nya datum under hösten i Skåne. Följande gäller, Palladium i Malmö 31/10, Lunds Stadsteater 16/12, Helsingborgs Konserthus 17/12 och Kristianstads Konserthus 19/12.

Nyzeeländaren Al Pitcher etablerade sig på kort tid som en av Sveriges populäraste komiker. Han flyttade hit 2010 och utsågs redan 2011 till Årets manliga komiker. ”Nääämen it’s Al Pitcher” är hans tredje standup-show på lika många år och för varje år har publiken och hyllningskören växt.

Al Pitcher är en mästare på att snabbt läsa av och följa med i publikens reaktioner och hittar med blixtsnabba vändningar och spontana infall det absurda i det triviala. Han är också skicklig på att hitta märkligheter med det typiskt svenska och driver gärna med sina egna tillkortakommanden i det svenska samhället.

“Nääämen it’s Al Pitcher” handlar om Al Pitchers fascination för svenskar och det är en föreställning med fokus på standup utan något tungt tema. Eller som Al säger själv:
– Alla människor har sina egna problem, de ska inte behöver höra mina också. Jag är en clown, det är mitt jobb att få folk att skratta.

Skåne Hösten 2015:
31 okt – Malmö, Palladium
16 dec – Lunds Stadsteater
17 dec – Helsingborgs Konserthus
19 dec – Kristianstads Konserthus

Biljetter
Biljetter köps via lifeline.se samt ticnet.se

Skrivet 26 februari, 2015 av Gustaf Forsman