Jonas Gardells succéshow MITT ENDA LIV räddar liv! Efter att ha spelat tre utsålda säsonger på Maxim med succéshowen MITT ENDA LIV gjorde Jonas Gardell i helgen tre slutsålda extraföreställningar på Cirkus i Stockholm till förmån för Läkarmissionen och Regnbågsfonden. I helgen berättade Jonas Gardell i Nyhetsmorgon att han dessutom kommer att skänka överskottet från final-föreställningen på Ericson Globe i december. Pengarna går oavkortat till kampen mot ebola och aids.

Pengarna kommer att gå till ett projekt i Kenya som tar hand om barn som blivit föräldralösa efter att deras föräldrar har dött i aids och på så sätt ge barnen möjlighet till sitt enda liv.

Pengarna kommer att också gå till Läkarmissionens arbete i Liberia för att för att förebygga virusets spridning i landet.

En del av pengarna kommer slutligen gå till Regnbågsfonden som stöder HBT-organisationer och HBT-personer i länder där man förföljs och trakasseras av myndigheter, polis och religiösa institutioner.

– Jag har redan tidigare varit engagerad i Läkarmissionens projekt i Kenya och i Regnbågsfondens kamp mot förtryck mot HBT-personer runt om i världen. Jag vet att de pengar vi kan bidra med gör skillnad. Jag är oerhört glad för att få ge bort behållningen från föreställningen på Cirkus till de här ändamålen, säger Jonas Gardell och fortsätter:

– Och att få göra den här föreställningen några sista gånger är den största lycka jag kan tänka mig! ”Mitt enda liv” är inte bara en show. Det är ren jävla livsglädje!

”Mitt enda liv” är en påkostad och omtumlande helkväll där Jonas Gardell tillsammans med sångare, dansare, kör och musiker gör en slutfanfar för de senaste, mycket speciella åren som påverkat så många i vårt land. Showen är en hejdundrande hyllning till livet. Det sprudlande, sprakande, omtumlande, jublande, hemska och underbara livet.

 

Kritikerna om ”MITT ENDA LIV”

”Gardells pampigaste föreställning någonsin”
Dagens Nyheter

4 plus
“BRILJANT”
“Jonas Gardell svänger blixtsnabbt mellan gapskratt och gravallvar.”

Aftonbladet

4 getingar
“Bländande Gardell”
“Showen ”Mitt enda liv” är en bländande avrundning på Gardells stora segertåg”

Expressen

”publiken vägrar sluta applådera”
Svenska Dagbladet

4 fyrar
”Snudd på oemotståndlig”
GP

4 getingar
”Geniet Gardell”
GT

”Slipat intill underhållningsperfektion”
Upsala Nya Tidning

5 av 5
“Gardell är upprättelsens apostel”
QX

Biljetter
Biljetterna höstturnén och Ericson Globe säljs via www.ticnet.se och www.lifeline.se.
Mer om Jonas Gardell finns på www.jonasgardell.se


Gör som 450 000 andra svenskar – följ Jonas Gardell på nätet!

https://twitter.com/jonas_gardell
https://www.facebook.com/JonasGardell



Producent
Lifeline Management
www.lifeline.se

Presskontakt

Helena Iles/ILES PR

073 980 52 51
helena@iles.se

Skrivet 26 januari, 2015 av Gustaf Forsman