Föreställningen ”Meningen med livet” har gått för utsålda hus i Stockholm och Göteborg. Nu kan duon med glädje meddela att de även kommer till Göteborg och Sandviken under våren 2015.

Svenskarna har som aldrig förr tid och råd att söka lyckan – men inte blir vi lyckligare för det. ”Meningen med livet” är Alex Schulmans och Sigge Eklunds scenshow om allas vår desperata jakt på mening. En föreställning regisserad av Peter Settman.

Under en helkväll framkallar de både skratt och tårar genom att driva med sig själva och sin samtid. Med sin unika kombination av skruvad humor och filosofiska grubblerier lyckas de till slut nå fram till något som faktiskt kan vara SVARET.

Alex Schulman är en av Sveriges mest uppmärksammade journalister och författare som 2013 gjorde succé med scenföreställningen ”Älska mig”. Sigge Eklund är författaren och tv-producenten som skrev och regisserade ”Älska mig”. Tillsammans har de Sveriges största podcast med 350 000 lyssnare och utgör en av vår tids mest älskade underhållnings-duos. Nu gör de även succé på scen ihop.

13/3 Göteborg, Draken
14/3 Göteborg, Draken
27/3 Göteborg, Draken
28/3 Göteborg, Draken
18/4 Sandviken, Göransson Arena
För turnéplan och biljetter>>

Skrivet 15 december, 2014 av Gustaf Forsman