Föreställningen ”Meningen med livet” har gått för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, därför har Alex & Sigge nu valt att lägga till fler städer under våren 2015.

Svenskarna har som aldrig förr tid och råd att söka lyckan – men inte blir vi lyckligare för det. ”Meningen med livet” är Alex Schulmans och Sigge Eklunds scenshow om allas vår desperata jakt på mening. En föreställning regisserad av Peter Settman.

Under en helkväll framkallar de både skratt och tårar genom att driva med sig själva och sin samtid. Med sin unika kombination av skruvad humor och filosofiska grubblerier lyckas de till slut nå fram till något som faktiskt kan vara SVARET.

Alex Schulman är en av Sveriges mest uppmärksammade journalister och författare som 2013 gjorde succé med scenföreställningen ”Älska mig”. Sigge Eklund är författaren och tv-producenten som skrev och regisserade ”Älska mig”. Tillsammans har de Sveriges största podcast med 350 000 lyssnare och utgör en av vår tids mest älskade underhållnings-duos. Nu gör de även succé på scen ihop.

Biljetterna till ”Meningen med livet” släpps på fredagen den 5 december kl 9.00 och köps via ticnet.se, 0771-70 70 70.

Turnéplan ” Meningen med livet” våren 2015

5/3    Stockholm, Maximteatern
7/3    Stockholm, Maximteatern
8/3    Västerås Konserthus
15/3  Stockholm, Cirkus
22/3  Linköping Konserthus
25/3  Stockholm, Cirkus
10/4  Jönköpings Konserthus
11/4  Uppsala Konsert & Kongress
12/4  Stockholm, Cirkus
15/4  Stockholm, Cirkus
25/4  Örebro, Conventum
För biljetter klicka på länken>>

Skrivet 5 december, 2014 av Gustaf Forsman