Jonas Gardells succéshow MITT ENDA LIV räddar liv! Efter att ha spelat tre utsålda säsonger på Maxim med succéshowen MITT ENDA LIV gör Jonas Gardell nu två finalföreställningar på Cirkus i Stockholm 23-24 januari till förmån för Läkarmissionen och Regnbågsfonden. Hela överskottet går oavkortat till kampen mot ebola och aids. Biljetterna till föreställningarna på Cirkus släpps idag.

– ”Mitt enda liv” är den lyckligaste perioden i min karriär och efter tre utsålda säsonger vill jag ge något tillbaka. Många av de som är inblandade i produktionen avstår sina arvoden och hela överskottet från spelkvällarna i januari skänker vi oavkortat till Läkarmissionen och Regnbågsfonden, säger Jonas Gardell.

Pengarna kommer att gå till ett projekt i Kenya som tar hand om barn som blivit föräldralösa efter att deras föräldrar har dött i aids och på så sätt ge barnen möjlighet till sitt enda liv.

Pengarna kommer att också gå till Läkarmissionens arbete i Liberia för att för att förebygga virusets spridning i landet.

En del av pengarna kommer slutligen gå till Regnbågsfonden som stöder HBT-organisationer och HBT-personer i länder där man förföljs och trakasseras av myndigheter, polis och religiösa institutioner.

– Jag har redan tidigare varit engagerad i Läkarmissionens projekt i Kenya och i Regnbågsfondens kamp mot förtryck mot HBT-personer runt om i världen. Jag vet att de pengar vi kan bidra med gör skillnad. Jag är oerhört glad för att få ge bort behållningen från föreställningen på Cirkus till de här ändamålen, säger Jonas Gardell och fortsätter:

– Och att få göra den här föreställningen några sista gånger är den största lycka jag kan tänka mig!  ”Mitt enda liv” är inte bara en show. Det är ren jävla livsglädje!

”Mitt enda liv” är en påkostad och omtumlande helkväll där Jonas Gardell tillsammans med sångare, dansare, kör och musiker gör en slutfanfar för de senaste, mycket speciella åren som påverkat så många i vårt land. Showen är en hejdundrande hyllning till livet. Det sprudlande, sprakande, omtumlande, jublande, hemska och underbara livet.

De två avslutande föreställningarna på Cirkus ges fredag 23 januari och lördag 24 januari kl 19:30. Vinsten från föreställningarna går till organisationerna Läkarmissionen och Regnbågsfonden.

Biljetter
Biljetterna släpps idag och säljs via cirkus.se, Cirkus Biljettkassa 08-660 10 20 samt ticnet.se och Ticnet 077-1707070.

Foto: Stellan Herner

Skrivet 7 november, 2014 av Gustaf Forsman