Efter försäljningssuccén med Al Pitchers föreställning ”Nääämen it’s Al Pitcher” släpper vi nu upp en tredje föreställning i Stockholm för i år. Onsdag 17 december klockan 19.00 på Rival är vad som gäller denna gång.

Biljetterna släpps idag (21/10) klockan 9.00 på Ticnet.se.

Landets största internationella komiker åker i höst ut på Sverigeturné med “Nääämen it’s Al Pitcher”. Det blir en klassisk standup-show med Al Pitchers karaktäristiska enastående interaktion med publiken och kvicktänkta humor som alltid hittar något roligt i det oväntade. Nyzeeländaren har gjort en enastående kometkarriär i Sverige och under fjolårets utsålda och hyllade turné skrev recensenterna att ”improvisationsförmågan är briljant” (Västerbottens-Kuriren), föreställningen ”håller världsklass!” (Folkbladet) och ”publiken krampar i skrattsalvor” (Smålands-Posten). Den 21 oktober är det premiär för “Nääämen it’s Al Pitcher” på Rival i Stockholm, därefter följer en turné med stopp i över 15 städer.

Al Pitcher hittar med blixtsnabba vändningar och spontana infall det absurda i det triviala och är en mästare på att snabbt läsa av och följa med i publikens reaktioner. I sina shower brukar nyzeeländaren också utforska det typiskt svenska som han stöter på och förundras över i sin vardag.

– Många av sakerna som ni tar för givet tycker jag är märkliga. Som de blåa påsarna ni sätter på era skor på gymmet eller på dagis. Ni blir jättearga om man inte har på dem när man går in, men om man har på sig dem när man går därifrån säger ingen ett ord, säger Al Pitcher.

Efter de utsålda och hyllade ”Fika tour” (2012) och ”Påtår tour” (2013) är det i höst dags för “Nääämen it’s Al Pitcher”. Föreställningen har premiär den 21 oktober på Rival i Stockholm och besöker sedan under två månader 17 städer från Ystad i söder till Luleå i norr.

– Live-shower är det viktigaste för mig och jag älskar att göra dem för svenskar. Jag vill att varje kväll ska vara som nyårsafton, som ett stort party. Jag är inte här för att berätta om politik eller mina problem, det har vi tillräckligt av som det är, säger Al Pitcher.

Skrivet 21 oktober, 2014 av Gustaf Forsman