Nu är det klart att Jonas Gardell kommer till Lund i november för ett gästspel med sin publik- och kritikersuccé ”Mitt enda liv”. Den storslagna showen hade premiär i Stockholm förra hösten och fick ett enormt varmt mottagande. ”Gardells pampigaste föreställning någonsin” skrev Dagens Nyheter, ”Briljant” menade Aftonbladet och ”publiken vägrar sluta applådera” konstaterade Svenska Dagbladet. ”Mitt enda liv” är inne på sin tredje spelsäsong i Stockholm och innan spelperioden är till ända tar Jonas Gardell med sin stora ensemble till Skåne för två föreställningar på Sparbanken Skåne Arena i Lund 28-29 november. Biljetterna släpps i morgon fredag.

”Mitt enda liv” är en påkostad och omtumlande helkväll där Jonas Gardell tillsammans med sångare, dansare, kör och musiker gör en slutfanfar för de senaste, mycket speciella åren som påverkat så många i vårt land. Showen är en hejdundrande hyllning till livet. Det sprudlande, sprakande, omtumlande, jublande, hemska och underbara livet.

Jonas Gardell gör nu sin tredje spelsäsong med ”Mitt enda liv” på Maximteatern i Stockholm. Den 7 och 8 november gästar showen Lisebergshallen i Göteborg och 28 och 29 november kommer den för första gången till Skåne för två kvällar på Sparbanken Skåne Arena i Lund.

Biljetterna till föreställningarna i Lund släpps fredag 26 september och säljs via www.ticnet.se

Presskontakt
Helena Iles/ILES PR
073 980 52 51
helena@iles.se

Skrivet 25 september, 2014 av Gustaf Forsman