Den 7 och 8 november återvänder Jonas Gardell till Göteborg och Lisebergshallen med sin enorma publik- och kritikersuccé ”Mitt enda liv”. När Gardell med sin enastående ensemble i december förra året gästspelade i Göteborg för första gången sålde förställningarna slut med rekordfart och publiken tog emot med öppna armar. Efteråt skrev Göteborgs-Posten att showen var ”SNUDD PÅ OEMOTSTÅNDLIG” och GT utsåg Gardell till ett geni. Nu väntar ytterligare två showkvällar i november och biljetterna släpps idag.

– ”Mitt enda liv” är det roligaste och vackraste jag nånsin fått göra på en scen. Jag vill bara fortsätta och fortsätta. Om bara publiken vill håller jag på tills showen får döpas om till ”Mitt före detta liv”, säger Jonas Gardell.

”Mitt enda liv är en påkostad och omtumlande helkväll där Jonas Gardell tillsammans med sångare, dansare, kör och musiker gör en slutfanfar för de senaste, mycket speciella åren som påverkat så många i vårt land.

Jonas Gardell gör i höst sin tredje spelsäsong med ”Mitt enda liv” på Maximteatern i Stockholm, med nypremiär torsdag 19 september. Den 7 och 8 november gästar showen Lisebergshallen i Göteborg.

Kritikerna om ”MITT ENDA LIV”

4 fyrar
”Snudd på oemotståndlig”
GP

4 getingar
”Geniet Gardell”
GT

”Gardells pampigaste föreställning någonsin”
Dagens Nyheter

4 plus
“BRILJANT”
“Jonas Gardell svänger blixtsnabbt mellan gapskratt och gravallvar.”
Aftonbladet
 
4 getingar
“Bländande Gardell”
“Showen ”Mitt enda liv” är en bländande avrundning på Gardells stora segertåg”
Expressen

”publiken vägrar sluta applådera”
Svenska Dagbladet

”Slipat intill underhållningsperfektion”
Upsala Nya Tidning

5 av 5
“Gardell är upprättelsens apostel”
QX

Biljetter till föreställningarna i Göteborg säljs via Liseberg: 031-400 100, Biljettforum Call Center: 0771-130 150, liseberg.se samt biljettforum.se. ATG-ombud för uthämtning & köp av reserverade biljetter.

Mer om Jonas Gardell finns på www.jonasgardell.se

Gör som närmare 425 000 andra svenskar – följ Jonas Gardell på nätet!
https://twitter.com/jonas_gardell
https://www.facebook.com/JonasGardell

Producent
Lifeline Management

Presskontakt 
Helena Iles/ILES PR 

073 980 52 51
helena@iles.se

Skrivet 26 augusti, 2014 av Gustaf Forsman