Att gå från att vara YouTube-stjärnor till Sveriges snabbast växande internationella succé med utsålda klubbspelningar och skrikande fans är bara ännu ett bevis på den nutida transaktion musikindustrin har genomgått.

Gruppen har gått från mästerliga coverversioner av kända sånger med miljoner visningar till att med sin första egna låt ”Hit Me” bana väg till toppen av den Japanska albumlistan och bli den första internationella artist som når top10 på åtta år med sitt album ”Loopified”

Nu är det Nordamerikas tur, och efter att man i juni gjorde två utsålda spelningar på The Troubadour i Los Angeles, och The Marlin Room at The Webster Hall i New York, är det dags för bandet att rulla ut på en 6 veckor lång turné i Kanada och USA med start i slutet av oktober.

Men innan detta sker hinner bandet göra spelningar i Frankrike, Holland, Tyskland och ett antal konserter i Norden under hösten för oss Nordbor att besöka.
Redan den 30 augusti kan man se bandet öppna för AVICII i Hamburg, Tyskland.
Inför Bråvallafestivalen i juni lyfte SvDs skribent Dan Backman upp bandet på sin topp 5 akter man inte får missa se i sommar.
Det finns fortfarande en chans att se bandet på festival och klubb i Sverige, bland annat;

Stockholm på Berns Salonger den 21 september
Göteborg, Pustervik den 30 september

Missa inte Sveriges nya musikexport live!
Köp biljetter på www.lifeline.se
Läs mer om Dirty Loops här>>

Skrivet 12 augusti, 2014 av Gustaf Forsman