Efter två bejublade säsonger är det nu klart att Jonas Gardells enorma publik- och kritikersuccé ”Mitt enda liv” återvänder till Maximteatern i höst för en tredje spelsäsong. Showen har kallats ”BRILJANT” (Aftonbladet), ”PAMPIGASTE FÖRESTÄLLNINGEN NÅGONSIN” (DN) och ”BLÄNDANDE” (Expressen). Det blir ytterligare 24 föreställningar på Maxim med start den 18 september och biljetterna släpps idag. En vecka tidigare, den 11 september, är det premiär för Jonas Gardells nya stora supermusikal ”Livet är en schlager” på Cirkus.

– ”Mitt enda liv” är det roligaste och vackraste jag nånsin fått göra på en scen. Jag vill bara fortsätta och fortsätta. Om bara publiken vill håller jag på tills showen får döpas om till ”Mitt före detta liv”, säger Jonas Gardell.

”MITT ENDA LIV” är en påkostad och omtumlande helkväll där Jonas Gardell tillsammans med sångare, dansare, kör och musiker gör en slutfanfar för de senaste, mycket speciella åren som påverkat så många i vårt land.

Kritikerna om ”MITT ENDA LIV”
”Gardells pampigaste föreställning någonsin”
Dagens Nyheter

4 plus
“BRILJANT”
“Jonas Gardell svänger blixtsnabbt mellan gapskratt och gravallvar.”
Aftonbladet

4 getingar
“Bländande Gardell”
“Showen ”Mitt enda liv” är en bländande avrundning på Gardells stora segertåg”
Expressen

4 fyrar
”Snudd på oemotståndlig”
GP

4 getingar
”Geniet Gardell”
GT

”publiken vägrar sluta applådera”
Svenska Dagbladet

”Slipat intill underhållningsperfektion”
Uppsala Nya Tidning

5 av 5
“Gardell är upprättelsens apostel”
QX

Biljetter säljs via www.ticnet.se, 077-1707070 samt Ticnet-ombud.
Mer om Jonas Gardell finns på www.jonasgardell.se

Skrivet 21 mars, 2014 av Gustaf Forsman