Dundersuccé, stående ovationer och utsålda hus. Nu ges sista chansen att skratta med Måns Möller i soloshowen “Jävla Pajas – det här skojar du inte bort”.

Soloföreställningen ”Jävla Pajas – det här skojar du inte bort” var en av 2013 års största shower runt om i landet. Det har redan getts flertalet extraföreställningar och nu är det klart att de blir ytterligare två föreställningar. De absolut två sista av föreställningarna av ”Jävla Pajas – det här skojar du inte bort” med Måns Möller ges i Stockholm på Maximteatern i början av maj.

2 maj 19.30 Maximteatern/Stockholm
3 maj 19.30 Maximteatern/Stockholm

Biljetter köps på www.ticnet.se, 077-170 70 70 samt ticnet-ombud.

Kontrasten till allt vi sett honom göra tidigare kunde inte varit större när han gav oss den hyllade soloföreställningen “Jävla pajas – det här skojar du inte bort”. Aldrig har vi kommit så här nära Måns som när han låter sin familjesituation och sonens diagnos med autistiskt syndrom utgöra kärnan i den underliggande frågeställningen.

Sista chansen att se föreställningen ”Jävla pajas – det här skojar du inte bort” är på följande nedan platser innan de är dags för Måns Möller att förbereda sig för nya utmaningar.

8 mars     Göteborg          Draken
12 mars    Kungsbacka     Kungsbacka teater
2 maj       Stockholm        Maximteatern
3 maj       Stockholm        Maximteatern
För biljetter klicka här>>

Recensioner:
”Möller är väldigt energisk och får i gång publiken redan från första minuterna”

– Sundsvalls Tidningen

”Vi vet ju att det är när det bränner till mellan skratten som stand up är som bäst”. – Arbetarbladet

” Klassisk upplevelse i lysande komik …” VLT

”  .Partierna om hur de tillsammans tränar på hur och när man skrattar, om sonens bilfixering eller hans första fyraordsmening är ljuvliga. Skillnaden när det finns värme, sorg, erfarenhet och personlig sanning i botten på humorn är drabbande ..” – DN

Foto: Sanna Dahlen

 

Skrivet 12 februari, 2014 av Gustaf Forsman