I går kväll bjöd Jonas Gardell på ett sprakande smakprov från sin kritikerhyllade publiksuccé ”MITT ENDA LIV” när han uppträde på Guldbaggegalan. Efter en bejublad premiärsäsong och ett efterlängtat gästspel i Göteborg blir det nypremiär för showen nu på fredag på Maximteatern i Stockholm. Tillsammans med sin stora ensemble kommer Jonas Gardell ge 46 föreställningar under våren. Samtidigt är ”MITT ENDA LIV” nominerad till priset ”Årets scen” på QX-galan, och del två och tre av Jonas Gardells moderna klassiker ”Torka aldrig tårar utan handskar” är nominerade till ”Årets bok”.

 

Efter gästspelet på Lisebergshallen i Göteborg i december beskrev GP ”MITT ENDA LIV” som en ”fullfjädrad Las Vegas-show” och GT konstaterade att den var fantastisk och att förväntningarna – Att spela ”Mitt enda liv” för en jublande, skrattande och dansande publik är det lyckligaste jag gjort i hela mitt artistliv, säger Joans Gardell. Om bara publiken kommer kan jag spela Mitt enda liv fram till jag går i pension! Kritikerna om ”MITT ENDA LIV” Gardells pampigaste föreställning någonsin” Dagens Nyheter 4 plus “BRILJANT” “Jonas Gardell svänger blixtsnabbt mellan gapskratt och gravallvar.”

Aftonbladet 4 getingar “Bländande Gardell” “Showen ”Mitt enda liv” är en bländande avrundning på Gardells stora segertåg

Expressen 4 fyrar ”Snudd på oemotståndlig” GP 4 getingar ”Geniet Gardell” GT ”publiken vägrar sluta applådera” Svenska Dagbladet ”Slipat intill underhållningsperfektion

Upsala Nya Tidning 5 av 5 “Gardell är upprättelsens apostel” QX ”MITT ENDA LIV” är en påkostad och omtumlande helkväll där Jonas Gardell tillsammans med sångare, dansare, kör och musiker gör en slutfanfar för de senaste, mycket speciella åren som påverkat så många i vårt land. Föreställningen spelas på Maximteatern i Stockholm hela våren.

Biljetter säljs via www.ticnet.se, 077-1707070 samt Ticnet-ombud. ”MITT ENDA LIV” är producerad av Lifeline Management. 2013 kom de två sista delarna i Jonas Gardells oerhört hyllade och uppmärksammade romanserie ”Torka aldrig tårar utan handskar”.

Under året nådde även böckerna och tv-serien baserad på dem utanför Sveriges gränser. Romanserien har bland annat översatts till kinesiska och tv-serien har hyllats både i Storbritannien och Norge. 2014 är Jonas Gardell vid sidan av ”MITT ENDA LIV” aktuell med sin nya stormusikal ”Livet är en schlager” som får premiär till hösten.

Mer om Jonas Gardell finns på www.jonasgardell.se Gör som 380 000 andra svenskar – följ Jonas Gardell på nätet!
https://twitter.com/jonas_gardell

https://www.facebook.com/JonasGardell

Se Jonas Gardells liveframträdande på Guldbaggegalan i går kväll här: http://www.svtplay.se/guldbaggen (Jonas Gardell framför Mitt enda liv c:a 1.03.30 in i sändningen)

Producent Lifeline Management Presskontakt Helena Iles/ILES PR 073 980 52 51 helena@iles.se

Skrivet 21 januari, 2014 av Gustaf Forsman