Jonas Gardells storslagna show ”MITT ENDA LIV” är en enorm publik- och kritikersuccé. Nu släpps biljetter till ytterligare 30 föreställningar på Maximteatern i Stockholm i vår.

När ”MITT ENDA LIV” hade premiär i oktober hyllades showen av en enig kritikerkår, publiken stod upp och jublade och, som en recensent skrev ”vägrade sluta applådera”. Så har det fortsatt hela hösten och i helgen twittrade Jonas Gardell:

”Tror Mitt enda liv är det bästa och roligaste och lyckligaste jag någonsin fått vara med om! Så tack alla som kommit och kommer!”

Jonas Gardell följs av 365 000 personer på Twitter och Facebook.

Idag släpps biljetter till ytterligare 30 föreställningar på Maximteatern i Stockholm i vår, utöver de 16 som annonserats ut tidigare. Biljetterna säljs via www.ticnet.se, 077-1707070 samt Ticnet-ombud.

Presscitat om ”MITT ENDA LIV”

”Gardells pampigaste föreställning någonsin”
Dagens Nyheter

4 plus
“BRILJANT”
“Jonas Gardell svänger blixtsnabbt mellan gapskratt och gravallvar.”
Aftonbladet

4 getingar
“Bländande Gardell”
“Showen ”Mitt enda liv” är en bländande avrundning på Gardells stora segertåg”
Expressen

”publiken vägrar sluta applådera”
Svenska Dagbladet

”Slipat intill underhållningsperfektion”
Upsala Nya Tidning

5 av 5
“Gardell är upprättelsens apostel”
QX

”MITT ENDA LIV” är en påkostad och omtumlande helkväll där Jonas Gardell tillsammans med sångare, dansare, kör och musiker gör en slutfanfar för det gångna, mycket speciella året som påverkat så många i vårt land. Föreställningen spelas på Maximteatern i Stockholm hela hösten och våren, samt gästar Lisebergshallen i Göteborg i december.

Biljetter:
Maximteatern i Stockholm: www.ticnet.se, 077-1707070 samt Ticnet-ombud.
Lisebergshallen i Göteborg: 031-400 100, Biljettforum Call Center: 0771-130 150, liseberg.se samt biljettforum.se. ATG-ombud för uthämtning & köp av reserverade biljetter.

Jonas Gardell har varit oavbrutet högaktuell de senaste åren. Romanen ”Torka aldrig tårar utan handskar” har nått en makalös framgång som nu börjar sprida sig även utanför Sveriges gränser. Till exempel har den Kristallen-prisade tv-serien som bygger på böckerna nyligen sålts till BBC, och bokserien är på väg att översättas till kinesiska!

Samtidigt har priser och utmärkelser regnat över Jonas Gardell och hans produktion. Jonas Gardell utsågs till “Årets svensk 2012”, kronprinsessan Victoria delade ut pris till honom som “Årets homo 2012” och i våras utnämnde Metro honom till ”Mäktigast i Nöjessverige”. Nu har Jonas Gardell återvänt till scenen med sin första show på 12 år – ”MITT ENDA LIV”.

Gör som 365 000 andra svenskar – följ Jonas Gardell på Twitter och Facebook:
https://twitter.com/jonas_gardell
https://www.facebook.com/JonasGardell

Mer om Jonas Gardell finns på www.jonasgardell.se

Presskontakt

:
Helena Iles/ILES PR
073 980 52 51
helena@iles.se

MITT ENDA LIV är producerad av Lifeline Management.

Skrivet 21 november, 2013 av Gustaf Forsman