Hannah Widell och Amanda Schulman driver tillsammans det framgångsrika mediabolaget Perfect Day Media, sedan september 2011.

Systerduon har på bara något år fått en megapublik och gjort succé inom medievärlden.

De har skapat otaliga tv-produktioner, en egen tv-show (Hannahs och Amandas Hotell) släppt en bästsäljande kokbok, (Magisk Sommar 2013) och deras podcast – Fredagspodden, är idag en av landets mest lyssnade podcaster som har över 100.000 nerladdningar varje vecka.

Nu sänder systrarna sitt 100 avsnitt av Fredagspodden live på Rival 11 februari med start kl 19.00. Biljetter köps på ticnet.se

När de blev inbjudna in till en inspirationskväll på Oscarsteatern tog det inte lång tid innan stolarna fylldes, och i december har de fått det prestigefyllda uppdraget att gästa Studentafton i Lund, och publiken har sagt sitt, biljetterna sålde slut på bara 15 minuter.

Liveinspelningen presenteras av Perfect Day Media och Lifeline

Skrivet 25 november, 2013 av Gustaf Forsman