För en vecka sedan var det premiär på Maxim i Stockholm för ”MITT ENDA LIV” – den mest storslagna show Jonas Gardell någonsin gjort. Föreställningen hyllades av en enig kritikerkår, publiken stod upp och jublade och, som en recensent skrev ”vägrade sluta applådera”. Nu är det klart att Jonas Gardell även gör våren på Maxim och en extraföreställning i Göteborg på Lisebergshallen torsdag 12 december. Biljetterna till Maxim släpps i tisdag 14 oktober klockan 09:00 och till Göteborg måndag 13 oktober kl 09:00

För biljetter och turnéplan klicka här>>

– Det är som en dröm, säger Jonas Gardell, publiken står faktiskt i gångarna och dansar! Det är skratt och jubel och fan ta mig extas!
Presscitat om ”MITT ENDA LIV”

”Gardells pampigaste föreställning någonsin”
Dagens Nyheter
4 plus
“BRILJANT”
“Jonas Gardell svänger blixtsnabbt mellan gapskratt och gravallvar.”
Aftonbladet

4 getingar
“Bländande Gardell”
“Showen ”Mitt enda liv” är en bländande avrundning på Gardells stora segertåg”
Expressen

”publiken vägrar sluta applådera”
Svenska Dagbladet

”Slipat intill underhållningsperfektion”
Uppsala Nya Tidning

5 av 5
“Gardell är upprättelsens apostel”
QX

”MITT ENDA LIV” är en påkostad och omtumlande helkväll där Jonas Gardell tillsammans med sångare, dansare, kör och musiker gör en slutfanfar för det gångna, mycket speciella året som påverkat så många i vårt land.

”MITT ENDA LIV” spelas på Maximteatern och i morgon tisdag 15 oktober kl 09:00 släpps biljetterna till våren 2014. Dessa säljs via www.ticnet.se, 077-1707070 samt Ticnet-ombud.

”MITT ENDA LIV” spelas även på Lisebergshallen i Göteborg torsdag 12 december 2013. Biljetterna säljs via Liseberg: 031-400 100, Biljettforum Call Center: 0771-130 150, liseberg.se samt biljettforum.se. ATG-ombud för uthämtning & köp av reserverade biljetter.

Jonas Gardell har varit oavbrutet högaktuell de senaste åren. Romanen ”Torka aldrig tårar utan handskar” har nått en makalös framgång som nu börjar sprida sig även utanför Sveriges gränser. Till exempel har den Kristallen-prisade tv-serien som bygger på böckerna nyligen sålts till BBC, och bokserien är på väg att översättas till kinesiska!

Samtidigt har priser och utmärkelser regnat över Jonas Gardell och hans produktion. Jonas Gardell utsågs till “Årets svensk 2012”, kronprinsessan Victoria delade ut pris till honom som “Årets homo 2012” och i våras utnämnde Metro honom till ”Mäktigast i Nöjessverige”. Nu har Jonas Gardell återvänt till scenen med sin första show på 12 år – ”MITT ENDA LIV”.
Mer om Jonas Gardell finns på: 
www.jonasgardell.se

Skrivet 14 oktober, 2013 av Gustaf Forsman