Nypremiär och 24 nya föreställningar – nu kan Sverige inte längre skoja bort Måns Möller. Dundersuccé och utsålda hus kantade vårens turné för Måns Möller när han i föreställningen gör upp med den klassiska frågan ”om man får skoja om allt”.

Cirkus Möller, RAW, Ladies Night och otaliga TV framträdanden; Listan kan göras lång. Att Måns Möller kan fånga den stora publiken och dra ner skratt och applåder i folkkära sammanhang är ingen nyhet.

Kontrasten till allt vi sett honom göra tidigare kunde inte varit större när han i våras gav oss den hyllade soloföreställningen “Jävla pajas – Det här skojar du inte bort”. Aldrig har vi kommit så här nära Måns som när han låter sin familjesituation och sonens diagnos med autistiskt syndrom utgöra kärnan i den underliggande frågeställningen.

“Jävla pajas – Det här skojar du inte bort” som hade premiär i våras på anrika Cirkus i Stockholm och följde upp med utsålda spelningar runt om i södra Sverige. Till hösten tar Måns steget vidare över hela landet och utöver flera föreställningar på Maxim finns nu chansen att möta en av landets vassaste komiker i denna högst personliga och samtidigt väldigt angelägna föreställning under 17 kvällar.

Nypremiären äger rum 27 September på Maximteatern i Stockholm. Baserat på det stora intresset har turnén utökas till att inkludera även Flen, Trollhällan, Alingsås, Jönköping, Östersund, Ystad, Uppsala och Västerås

”..Lysande Möller” – Titti Schultz Rix Fm

”…En komisk upplevelse ..”  Med hjälp av ett smart och effektfullt berättande lyckas Måns Möller göra en komisk upplevelse av hur det är att vara förälder till ett autistiskt barn. //  Dalarnas Tidning

”Han har en bra känsla för exakta detaljer som gör att skämten får en extra skruv”. – Gefle Dagblad

” Klassisk upplevelse i lysande komik …” – VLT

”..Skildringen av villkorslös föräldrakärlek är både viktig o rörande, och i slutet av föreställnignen lyckas Möller göra sprängkraftig humor av de allvarliga. – Hallands Nyheter

” ..  Partierna om hur de tillsammans tränar på hur och när man skrattar, om sonens bilfixering eller hans första fyraordsmening är ljuvliga. Skillnaden när det finns värme, sorg, erfarenhet och personlig sanning i botten på humorn är drabbande ..”  – DN

Höstens  turné:

27/9     Stockholm – Maxim           Premiär
28/9     Stockholm – Maxim
4/10     Flen  – Tobbes Amazon      Nytt Datum
5/10     Trollhättan – Hebe teatern  Nytt Datum
18/10   Alingsås – Estrad                Nytt Datum
19/10   Göteborg  – Draken
8/11     Jönköping – Jönköpings teater
9/11     Örebro – Konserthuset
18/11   Östersund – Storsjöteatern
21/11   Karlstad  – Scalateatern
22/11   Borås – Folkan
24/11   Malmö  – Palladium
27/11   Stockholm – Maxim
28/11   Linköping – Konserthuset
30/11   Ystad –  Ystads Teater
1/12     Helsingborg  Konserthuset
5/12     Umeå  – Idunteatern
6/12     Luleå  – Konserthuset
7/12     Uppsala – Konsert & Kongress
8/12     Västerås –  Konserthuset
12/12   Ljungby – Grand Teater
13/12   Växjö  – Konserthuset
14/12   Kristianstad- Konserthuset
15/12   Kalmar – Kalmarsalen

För information, pressbilder och intervjuer, kontakta:
PR & Beyond
Helene Wigren, 070-752 76 05, helene.wigren@prbeyond.se

 

Skrivet 13 september, 2013 av Fredde