Det är tio år sen sist. I augusti kommer Rikard Wolff med ett nytt album med enbart nyskrivna sånger. I samband med att albumet släpps 21 augusti gästspelar Rikard med en ny konsert i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Nytt album, nya låtskrivare och nytt band.
En rad av Sveriges främsta låtskrivare har för första gången skrivit direkt för Rikard: Andreas Mattsson, Anna Ternheim, Tomas Andersson Wij och Danny Saucedo. Även Lisa Ekdahl, som Rikard har ett snart 20-årigt samarbete med har bidragit med två sånger. En av dessa har redan spelats, En skrift för två, en text baserad på ett brev av den fransk-marockanske författaren Abdellah Taïa.
– Det blir min mest personliga konsert. Man vågar mer när man blir äldre. Och när andra skriver så kan jag vara öppnare.
Konserten, som bygger på Rikards nya material, har premiär i Vitabergsparken i Stockholm 25 augusti.  Det blir en ny musikalisk inramning, med ett femmannaband under ledning av Fredrik Hermansson.

Datum:
25 augusti – Vitabergsparken, Stockholm
31 augusti – Vitabergsparken, Stockholm
1 september – Palladium, Malmö
7 september – Draken, Göteborg

Köp biljett- klicka här

Skrivet 10 juni, 2013 av Sofie