Det som från början var tänkt att vara 9 föreställningar blev 18 och har nu blivit 24 utsålda föreställningar på Maxim Teatern i Stockholm och 3 föreställningar på Draken i Göteborg.

Nu tar Alex Schulman steget fullt ut med succéshowen ”Älska Mig” och åker på turné  genom Sverige med start i September i Stockholm kommer han sedan via Göteborg ta sig till Karlstad, Malmö, Uppsala, Gävle, Jönköping och vidare genom Sverige för att möta publiken. Biljetterna släpps idag.

”Älska Mig” en föreställning där han tar ett grepp på vad han kallar vår tids folksjukdom – bekräftelsebehovet och är en humoristisk betraktelse över samtidens vansinniga jakt på bekräftelse, en föreställning med ibland smärtsamt hög igenkänningsfaktor.

Men det är också Alex Schulmans egen historia, där han berättar om hur bekräftelsebehovet, på gott och ont, har format honom till den person han idag är.

Under kvällen får vi chans att på nära håll lära känna det bekräftelsebehov som lurar inom oss. För så är det ju: längtan efter att bli älskad finns i oss alla och kanske är den särskilt stark hos Alex Schulman.

Se turnéplan- klicka här

Manus: Alex Schulman & Sigge Eklund

Regi:
Sigge Eklund

Föreställningen produceras av Villman Produktion och Lifeline Entertainment

 

Skrivet 8 april, 2013 av Sofie