Det är 20 år sedan pop- och rockgruppen debuterade med Söndag i sängen, albumet som introducerade Bo Kaspers Orkesters älskade fusion mellan jazz och pop för svenska folket. Bandet består idag av sångaren och gitarristen Bo Sundström, basisten Michael Malmgren, trummisen Fredrik Dahl samt Mats Schubert på piano, klaviatur och gitarr. Förra året släpptes Du borde tycka om mig, det tionde studioalbumet, producerat av Grammisbelönade producenten Christian Walz och består i vanlig ordning av ett gediget hantverk och briljant popsmideri. Bo Kaspers Orkester har under sin karriär kammat hem en Grammisstatyett, genomfört över 1000 livekonserter och sålt över en miljon skivor. Efter en lång höst- och vinter-turné över hela Sverige är det i sommar dags för gruppen att inta festivalscenen på Bråvalla!

http://www.bravallafestival.se/sv/nyheter/e/44/takida-och-bo-kaspers-orkester-gor-oss-sallskap/

Skrivet 4 april, 2013 av Sofie