Vi är ett av Sveriges största produktionsbolag inom scen, musik och komik och nu söker vi Dig som är en vass marknadsförare och duktig administratör. Vi behöver en person som tar ett ansvar för vår kommunikation i sociala medier, annonsproduktion både med externa firmor och på egen hand.
Tjänsten innebär också ansvar för biljetthantering, vilket innebär allt från biljettsläpp till statistikhantering och rapportering.

I vår verksamhet är marknad, försäljning och statistik tätt sammanfogade och vi tror att du är en person som kopplar ihop dessa element på ett självklart och naturligt sätt.

 

OM DIG:
Du är en stark kommunikatör med ett gott grafiskt öga.
Du har många idéer och tankar om marknadsföring i nya medier och du ligger i framkant i kunskap om dessa.
Du är duktig på att snabbt och effektivt producera banners, nyhetsbrev och allt annat grafiskt material som du använder i din kommunikation.
Du kan de flesta CMS.
Du är en duktig fotoredigerare och är hemtam i Adobe.
Du är en statistiknörd som kan tolka tendenser och trender och anpassa marknadsåtgärder på ett tidigt plan i försäljningscykeln.
Ett plus är om du kan Microflex.

I din ansökan vill vi att du presenterar dina tankar om hur man ökar försäljning och synlighet i nya medier, vilka utmaningar du tror att livebranschen står inför. Vi vill även att du presenterar dina idéer för hur du hade utvecklat Lifelines försäljning till och kommunikation med slutkund.

Vi vill ha din ansökan senast 10 maj men intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka din ansökan redan idag.
Din ansökan skickas till info@lifeline.se.

Om Lifeline:
Vi producerar turnéer och bokar artister och komiker som Bo Kaspers Orkester, Jonas Gardell, David Batra, Özz Nûjen, Måns Möller, The Real Group, Pernilla Wahlgren, Vera Vinter, Thomas Järvheden, Sven-Ingvars, Dirty Loops, Alex Schulman, Mark Levengood, Rikard Wolff, Marika Carlsson.

Vi producerar även utländska artister, bland andra: Woody Allen, Elvis Costello, Level 42, Elaine Paige och Smokie.

I vår verksamhet ingår även studioverksamhet, bland andra Robyn, Christian Falk, Slipknot, Danko Jones, Kaah, Sator, Paula Abdul har mixat och spelat in hos oss.

Skrivet 27 mars, 2013 av Sofie