Det som från början  var tänkt att vara 9 föreställningar  har efter rusning på biljetter blivit 18 föreställningar på Maxim Teatern i Stockholm med premiär den 7 mars,  nu är de också klart att Alex Schulman tar föreställningen ”Älska Mig ” och åker till Göteborg.

Fredagen 26 april, Draken, Göteborg 19:30
Söndagen 28 april, Draken, Göteborg 19:00

–  ”Det är roligt att biljettförsäljningen i Stockholm går så fantastiskt bra. Ända sedan vi släppte biljetterna har vi dessutom fått många förfrågningar från Göteborg. När vi nu hittade den här möjligheten så kändes det självklart att också besöka västkusten med showen. ”

“Succeshowen” brukar det ju heta i inledningen av “Schulman Show”  allt tyder på att epitetet kommer att gälla även när Alex Schulman för första gången ställer sig på en scen den 7 mars med föreställningen ”Älska Mig” en föreställning där han tar ett grepp på vad han kallar vår tids folksjukdom – bekräftelsebehovet.   “Älska mig” är en humoristisk betraktelse över samtidens vansinniga jakt på bekräftelse, en föreställning med ibland smärtsamt hög igenkänningsfaktor. Men det är också Alex Schulmans egen historia, där han berättar om hur bekräftelsebehovet, på gott och ont, har format honom till den person han idag är.

Under kvällen får vi chans att på nära håll lära känna det bekräftelsebehov som lurar inom oss. För så är det ju: längtan efter att bli älskad finns i oss alla och kanske är den särskilt stark hos Alex Schulman.  Varför skulle han annars stå på Maximteaterns scen?

Manus: Alex Schulman & Sigge Eklund
     Regi: Sigge Eklund
Föreställningen produceras av Lifeline Entertainment och Villman Produktion

Boka biljetter och läs mer om föreställnigen
www.älskamig.se

www.facebook.com/AlskaMigAlexSchulman

Skrivet 25 oktober, 2012 av Sofie