I höst fortsätter Mark Levengood turnén med sin hyllade föreställning Sound of Mark, som av kritikerna beskrivits som en ”hjärtvärmande humorafton”, ”hejdlöst underhållande” och ”90 minuters superproffsig komisk precision”. Nu är det klart att höstens turné utökas med ytterligare speldatum så att även Stockholm, Helsingborg och Göteborg får nöjet att gästas av en av Sveriges mest älskade underhållare. Förutom att spela Sound of Mark tillsammans med sin trogne vapendragare och multiinstrumentalisten Per ”Texas” Johansson, är Mark i höst också aktuell med nya boken ”Rosor, min kära, bara rosor”. Dessutom börjar han i dagarna repetera Stadsteaterns kommande uppsättning av ”Peter Pan och Wendy”, där han har rollen som berättare. Höstens Sound of Mark-turné har nypremiär 5 oktober i Mariehamn och avslutas i Malmö den 18 november. Biljetterna finns ute till försäljning.

– Vårens spelperiod av Sound of Mark tillhör mitt livs gladaste perioder. Nu står vi som rastlösa rashästar och trampar i kulisserna, ivriga att få fortsätta Den Lyckliga Turnén, säger Mark Levengood

Mark Levengood såg musikalen ”Sound of Music” redan som åttaåring och den kom att påverka hans liv på många sätt. Hans föreställning ”Sound of Mark” är till viss del en uppgörelse med filmen, men handlar också om hur man lever sitt liv i väntan på att det där spännande livet ska börja. Mark Levengood visar i ”Sound of Mark” att han inte bara är en folkkär och varm programledare. Han är dessutom en vass betraktare som både roar och berör.

Turnéplan och biljetter klicka här

Kritikerna om “Sound of Mark”
“Rolig och snygg show med en jordnära Mark”
Aftonbladet

“alldeles ovanligt lätt att tycka om Mark Levengood”
Svenska Dagbladet

”hejdlöst underhållande”
Hallandsposten

”hjärtevärmande humorafton”
UNT

“90 minuters superproffsig komisk precision“
Västerbottens kuriren

“föreställningen berör”
NSD, betyg 4 av 5

“Charmigt, roligt och mycket allvarligt”
Gefle Dagblad

”intelligent humor och naken sårbarhet”
Jnytt

”Extraordinär Mark Levengood ger en varm känsla inombords”
Östersunds Posten

“Mark Levengood roar och berör”
Folkbladet

 

Skrivet 26 september, 2012 av Sofie