Idag släpps sista föreställningen i Stockholm med David Batra
I januari 2011 hade David Batras första egna föreställning ”Det här var ju tråkigt” premiär. Det blev ett varmt mottagande både från publiken, som strömmade till i tusental över hela landet, och från recensenter som bevittnade ”tårar av skratt”, ”högar med guldkorn” och ”stor komik”.  Nu står det klart att David Batra kör sin allra sista föreställning ”Det här var ju tråkigt” på Cirkus 5 februari 2013.

Ständigt aktuelle David Batra har i många år roat Sverige med sin stand-up, sina storsäljande böcker och som karaktären Ulf i Kvarteret Skatan. Det var dock först förra året som han tog mod till sig och skrev en egen föreställning. Resultatet blev publik och -kritikersuccén ”Det här var ju tråkigt” och slutsålda turnéer.

– ”Det här var ju tråkigt” har vuxit till att bli en av de största standup-turnéer som gjorts i Sverige och det är definitivt det största och roligaste jag har gjort. När jag drog igång hade jag faktiskt en hemlig dröm att få göra en sista föreställning på Cirkus och att det nu blir av känns så jävla gött.” Säger en glad David Batra

I ”Det här var ju tråkigt” bjuder David Batra på roliga, skarpa och tänkvärda betraktelser kring språkförbistningar, kulturkrockar och om hur vi svenskar kommunicerar med varandra, allt genom de arga, uppmanande och förbannade lapparnas magiska värld.

Recensenterna om humorföreställningen ”Det här var ju tråkigt”:
”publiken applåderar genom hela föreställningen och när han går i mål 21:08 på övertid, efter extra nummer, är det till stående ovationer.”
Sydöstran

”Det är bländande bra”
Hallandsposten

”Att improvisera och ändå vara lika rolig blir ett bevis på hur rolig och begåvad han faktiskt är. Hans komik känns aldrig överarbetad eller ansträngd, den är en del av honom.”
Ystads Allehanda

”Tårarna rinner av skratt, magen värker av den attack han utför på oss av smarta och välformulerade betraktelser och utsvävningar.”
Dagbladet

”Hans beskrivning av den här sortens samkväm är också alldeles på pricken: Terapisession. Både för den som står på scen och de som skrattar så att tårarna rinner.”
Aftonbladet

“Efterhand stod det också klart varför David Batra är en av landets populäraste komiker. Han har en hög lägstanivå på sitt material, en föredömlig tajming i skämtleveransen och han tappar aldrig greppet om sin publik.”
UNT

”Skrattretande bra”
Gefle Dagblad

”David Batra kan konsten att vaska fram stor komik ur vardagens trivialiteter.”
VLT

“Batra bjöd på humor i ett rasande tempo”
Länstidningen Östersund

”Batra imponerar verkligen med sin tajming och förmåga…”
Folkbladet

”… får 90 minuter att svischa iväg i ett huj.”
Göteborgs Posten

David Batra är en av landets mest populära ståuppkomiker och han har gjort över 1000 föreställningar.
Med regelbundenhet medverkar han i Parlamentet i TV4 och På minuten i Sveriges Radio och de senaste åren har han även deltagit i Roast på Berns i Kanal 5, spelat programledare i SVT:s Morgonsoffan och varit en viktig del i Kvarterets Skatans enorma succé. David har dessutom sommarpratat i Sveriges Radio och skrivit tre böcker, däribland två böcker om lappar; “Den som inte tar bort luddet ska dö” ochuppföljaren “Det här var ju tråkigt”.  David har hyllats för sin insats i revyn ”Ett makalöst bröllop” och på humorturnén Summer Standup. I början av 2012 spelade han återigen Ulf när den första långfilmen om Kvarteret Skatan hade premiär på bio.

Biljetter:
www.ticnet.se 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud

Pressbilder
http://davidbatra.se/pressbilder/

Skrivet 17 september, 2012 av Sofie