Thomas Järvheden ger sig ut på ny turné till hösten med ett helt nytt koncept.  I 14 år har han varit komikern som blandat in låtar i sina standupshower. Nu vänder han på steken. I höst tar han med sig sitt band och ger sig ut på de svenska vägarna för en konsertturné till städer som Stockholm, Vara, Karlstad, Göteborg etc.

Det blir ett pärlband av roliga och allvarsamma låtar – där mellansnacket ligger på en helt annan nivå än på vanliga konserter. Eller som turnén heter: ”Världens roligaste mellansnack”.

-”Den här turnén kommer ur en identitetskris. Alla säger jämt att jag sjunger jäkligt bra för att vara komiker, men tänk om det är tvärtom!? Nu gör jag ett allvarligt försök att vara sångaren med världens roligaste mellansnack.” säger Thomas Järvheden.

Thomas är känd från olika humorprogram som t.ex. Raw comedy, Ståupp, Grillad och Extra extra. Han har vunnit ett flertal branschpriser, bl.a. årets manlige komiker.

Se turnéplan och biljetter här

Skrivet 3 maj, 2012 av Sofie