I januari 2011 hade David Batras första egna föreställning ”Det här var ju tråkigt” premiär. Det blev ett varmt mottagande både från publiken, som strömmade till i tusental över hela landet, och från recensenter som bevittnade ”tårar av skratt”, ”högar med guldkorn” och ”stor komik”. Nu står det klart att David Batra fortsätter med sin föreställning även till hösten.

Ständigt aktuelle David Batra har i många år roat Sverige med sin stand-up, sina storsäljande böcker och som karaktären Ulf i Kvarteret Skatan. Det var dock först förra året som han tog mod till sig och skrev en egen föreställning. Resultatet blev publik och -kritikersuccén ”Det här var ju tråkigt” och slutsålda turnéer.

– ”Det här var ju tråkigt” har vuxit till att bli en av de största standup-turnéer som gjorts i Sverige. Och det är definitivt det största och roligaste jag har gjort, säger en glad David Batra.

I ”Det här var ju tråkigt” bjuder David Batra på roliga, skarpa och tänkvärda betraktelser kringspråkförbistningar, kulturkrockar och om hur vi svenskar kommunicerar med varandra, allt genom de arga, uppmanande och förbannade lapparnas magiska värld.

Recensenterna om humorföreställningen ”Det här var ju tråkigt”
”publiken applåderar genom hela föreställningen och när han går i mål 21:08 på övertid, efter extra nummer, är det till stående ovationer.”
Sydöstran

”Det är bländande bra”
Hallandsposten

”Att improvisera och ändå vara lika rolig blir ett bevis på hur rolig och begåvad han faktiskt är. Hans komik känns aldrig överarbetad eller ansträngd, den är en del av honom.”
Ystads Allehanda

”Tårarna rinner av skratt, magen värker av den attack han utför på oss av smarta och välformulerade betraktelser och utsvävningar.”
Dagbladet

”Hans beskrivning av den här sortens samkväm är också alldeles på pricken: Terapisession. Både för den som står på scen och de som skrattar så att tårarna rinner.”
Aftonbladet

“Efterhand stod det också klart varför David Batra är en av landets populäraste komiker. Han har en hög lägstanivå på sitt material, en föredömlig tajming i skämtleveransen och han tappar aldrig greppet om sin publik.”
UNT

”Skrattretande bra”
Gefle Dagblad

”David Batra kan konsten att vaska fram stor komik ur vardagens trivialiteter.”
VLT

“Batra bjöd på humor i ett rasande tempo”
Länstidningen Östersund

”Batra imponerar verkligen med sin tajming och förmåga…”
Folkbladet

”… får 90 minuter att svischa iväg i ett huj.”
Göteborgs Posten

Turnéplan hösten 2012 – säsong fyra
5 okt Stockholm, Rival
6 okt Stockholm, Rival
12 okt Skellefteå, Nordanåteatern
8 nov Kristianstad, Konserthuset
9 nov Ystad, Ystad Teater
11 nov Linköping, Konsert & Kongress
Fler datum tillkommer
Kom till kalender här

Biljetter finns att köpa via:
www.ticnet.se Tel 077-170 70 70 samt ATG och Ticnet ombud
www.lifeline.se
Samt lokala biljettkontor

David Batra är en av landets mest populära ståuppkomiker och han har gjort över 1000 föreställningar.Med regelbundenhet medverkar han i Parlamentet i TV4 och På minuten i Sveriges Radio och de senasteåren har han även deltagit i Roast på Berns i Kanal 5, spelat programledare i SVT:s Morgonsoffan ochvarit en viktig del i Kvarterets Skatans enorma succé. David har dessutom sommarpratat i Sveriges Radiooch skrivit tre böcker, däribland två böcker om lappar; “Den som inte tar bort luddet ska dö” och uppföljaren “Det här var ju tråkigt”. I somras hyllades David för sin insats i revyn ”Ett makalöst bröllop” och på humorturnén Summer Standup 2011.  Nu kan vi även se David Batra på bio i långfilmen”Kvarteret Skatan reser till Laholm”

Skrivet 18 april, 2012 av Sofie