Foto: Sanna Dahlén

Mer ”Sound of Mark” med Mark Levengood i Stockholm
20 februari hade Mark Levengood premiär för sin föreställning ”Sound of Mark”. Häromdagen sålde extraföreställningen slut, som äger rum på Rival i Stockholm 29 april. Därför öppnar nu Lifeline Entertainment upp en till föreställning i huvudstaden söndag 13 maj, även den på Rival vid Mariatorget.

Presscitat från ”Sound of Mark”
“Rolig och snygg show med en jordnära Mark”
Aftonbladet

“alldeles ovanligt lätt att tycka om Mark Levengood”
Svenska Dagbladet

”hejdlöst underhållande”
Hallandsposten

Om ”Sound of Mark”När Mark Levengood var 14 år rymde han från sin silvergråa barndom i Finland till ett Österrike i sprakande färg. Där väntade den stora drömmen – ”Sound of Music”. Det blev en händelserik resa för den unge Mark, men någon manlig version av Julie Andrews blev han aldrig. Istället blev det ”Sound of Mark”, en föreställning om att våga följa sina drömmar och vad som händer när verkligheten inte riktigt blir som man tänkt.

Extra föreställning i Stockholm
På grund av det stora publikintresset öppnar Lifeline Entertainment upp ytterligare en föreställning i Stockholm, söndag 13 maj på Rival. Biljetterna släpps idag 14 mars kl 10:00.

Turnéplan ser du här
Biljetter till föreställningen köper du här

Om Mark Levengood
Få är folkkära som Mark Levengood. Genom hans böcker, program och föreställningar har många ett personligt förhållande till honom. Från säregna produktioner som ”Mark och hans vänner” och ”Morgon med Mark” till programledare för Melodifestivaler, Guldbaggen och Kronprinsessbröllop har Mark rönt såväl priser som publik och kärlek.

För mer Mark:
marklevengood.se/
www.lifeline.se
Följ Mark Levengood på Twitter och Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Mark-Levengood/145799715528880
https://twitter.com/Mark_Levengood

Skrivet 14 mars, 2012 av Sofie