HENRIK ÅBERG – JACK BAYMOORE – SWE TCB BAND & SWE TCB CHOIR

Elvis Forever är tillbaka – den hårdsvängande konserthusturnén gjorde stor succé under 2008 och 2009 och kommer under hösten 2011 på nytt att ge sig ut på vägarna. Elvis Forever är utformad som en storslagen musikalisk hyllning till ”The King” med de mest glittrande guldkornen från en karriär som än idag saknar motstycke.

Allt presenterat av en laguppställning som passionerat älskar allt vad Elvis handlar om: Henrik Åberg, Jack Baymoore och SWE TCB Band & SWE TCB CHOIR. Tillsammans täcker de odödliga Elvisklassiker från tre decennier.

Henrik Åberg
Henrik Åberg i spetsen för tolv man starka SWE TCB Band tar sig an Elvis 60- och 70-talslåtar. Redan som 19-åring vann han 1995 talangtävlingen ”Sikta mot stjärnorna” med sin version av ”Blue Hawaii” och sedan dess varit Sveriges bästa sångare när det gäller konsten att tolka Elvis. Henrik har dessutom haft en rad hits på svenska topplistor samt medverkat i Melodifestivalen.

Jack Baymoore
Jack Baymoore (alias Kent Vikmo) tolkar Elvis 50- och tidiga 60-talslåtar. Tillsammans med kompgruppen The Bandits slog han igenom internationellt med debutsingeln ”A-V8 Boogie” 1996 och har sedan dess varit Sveriges mest framgångsrika rockabillyartist med regelbundna turnéer i USA och Europa.

SWE TCB Band & SWE TCB CHOIR
SWE TCB Band under ledning av kapellmästare Magnus Ludwigsson garanterar att artisterna får bästa tänkbara uppbackning. Som mest kommer 14 man att stå på scen för att ge en minnesvärd musikupplevelse med högtryck från första ackordet.

Turnéplan
22 okt Uddevalla- Agnebergshallen
5 nov Sundsvall- Södra Berget
11 nov Uppsala- Konserthuset
12 nov Helsingborg- Konserthuset
13 nov Göteborg – Lorensbergsteatern
18 nov Gävle – Konserthuset
20 nov Västerås- Konserthuset
25 nov Umeå – Idun
26 nov Luleå – Kulturens Hus
2 dec Jönköping – Konserthuset
4 dec Borås- Folkan
10 dec Stockholm- Rival
15 dec Linköping – Konsert & Kongress
16 dec Vara – Konserthuset

Biljetter
Biljetter släpps via Ticnet www.ticnet.se 077-1707070 samt lokala biljettsystem.

Press och information
www.lifeline.se
www.elvisforever.tv

Skrivet 27 maj, 2011 av Admin